és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Tesztek és Vásárlói visszajelzések

Phitalizer Víz-Revitalizálóval kapcsolatban
  1. BulletA Phitalizer WASSERHORN változatát alkalmazzuk. Minden nap elcsodálkozunk, amikor a pulton hagyott pohárban egy idő után meglátjuk azt a rengeteg oxigénbuborékot. A fotók különféle napokon lettek fotózva, ez is azt bizonyítja, hogy ez a jelenség mindennapos, nem csak alkalmi.


  
  
        


  1. BulletAz alábbi képek a sima csapvíz (balra) és a Phitalizer ALPEN DIREKT revitalizáón átfolyatott (jobbra) csapvizet mutatják. Míg a csapvíz zavaros fehér színű jó ideig, ez valószínűleg a klór lehet, a Phitalizeren átfolyatva azonnal gyönyörű átlátszó és szagtalan is.
  1. BulletA Phitalizer Alpen zuhany típusát használom és igazán meglepett a víz gyönyörű kristálytiszta látványa a kádban. Olyan, mint a tenger a görög szigeteknél a Kefalóniai részen. A hajók szinte lebegni látszanak a vízen, olyan kristály tiszta. Egészen más ez a látvány a normál megszokott csapvízhez képest. Az is tiszta, de így összevetve ez kristályosan csillogó és egyben olyan más az állaga is, tükörfényes és csillogó.


  1. BulletA Phitalizeren keresztül átfolyatott víznél tapasztaltuk, hogy nem csípi a szemünket, ha belemegy. Eddig minden víz csípte a szememet, azt hittem ez a természetes.  Gondolom ez a klór megváltozása miatt lehet, ami írva van a polaritásváltásról, de ez csak feltevés. Ez az első, hogy a víz nem csípi a szememet, nagyon kellemes érzés vele arcot mosni, az állaga is olyan selymes, nagyon jó. Az állatok fürdetésénél is jól jöhet, mert ott elkerülhetetlen, hogy ne érje a szemüket a víz. Egyébként nagyon finom lett az ivóvíz és a fürdővizünk is nagyon kellemes. Mi és a kutyák is sokkal többet iszunk belőle, mint előtte. És a kutyák nem vakaróznak annyit, nekünk sem száraz a bőrünk fürdés után. A hajam pedig sokkal jobb, sokkal lágyabb, természetesebb lett. Minden tekintetben szuper!


  1. BulletA Phitalizer használata nagy előnyt jelent számunkra egész családunk tekintetében! A gyerekeknek is ízlik, ami egy igazán nagy dolog. Az iskolába ebből a vízből visznek magukkal, ezt isszák ott is. Fürdeni is imádnak, mert már nem szárad ki a bőrük, nem korpásodik a hajuk, és nekünk ugyanez a tapasztalatunk. A virágaink imádják az öntözést, ezzel a vízzel szebben, dúsabban nőnek. A párásító készülégünkbe is ezt tesszük, hogy az élő vízpára járja be a szobát, és könnyebb a párásító tisztán tartása is. Idővel így is van benne lerakódás, mivel ugye nem szűr, de sokkal könnyebben eltávolítható, szinte lepotyog a fűtőszálról. Az ételeink finomabbak és tartósabbak lettek. Jobban érvényesül a zöldségek, illetve a tea eredeti íze is. Leöblítve a saláta, rukkola, spenót stb. tovább frissek és ropogósak maradnak a hűtőben, egy vegetáriánus számára pedig ez nagyon fontos, mivel a zöldségek általában nem hosszú ideig eltarthatók. Mi mindannyian vegetáriánusok vagyunk, már a gyerekek is. Hát elég nehéz jó minőségű alapanyagokhoz jutni. A szomszéd barátunk is a mi vizünket issza egyenlőre, de abban már biztos, hogy hamarosan fog venni magának Phitalizer revitalizálót.


  1. BulletFolytatása következik...


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Következő Oldalra...

 
“Jól válaszd meg az álmod, mert az meghatározza egész életed alakulását, 
a sorsodat, és esetleg be is teljesülhet.” - Goethe