és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 

Tesztek és Vásárlói visszajelzések

Phitalizer Víz-Revitalizálóval kapcsolatban
 1. BulletA Phitalizer WASSERHORN változatát alkalmazzuk. Minden nap elcsodálkozunk, amikor a pulton hagyott pohárban egy idő után meglátjuk azt a rengeteg oxigénbuborékot. A fotók különféle napokon lettek fotózva, ez is azt bizonyítja, hogy ez a jelenség mindennapos, nem csak alkalmi.


  
  
        


 1. BulletAz alábbi képek a sima csapvíz (balra) és a Phitalizer ALPEN DIREKT revitalizáón átfolyatott (jobbra) csapvizet mutatják. Míg a csapvíz zavaros fehér színű jó ideig, ez valószínűleg a klór lehet, a Phitalizeren átfolyatva azonnal gyönyörű átlátszó és szagtalan is.
 1. BulletA Phitalizer Alpen zuhany típusát használom és igazán meglepett a víz gyönyörű kristálytiszta látványa a kádban. Olyan, mint a tenger a görög szigeteknél a Kefalóniai részen. A hajók szinte lebegni látszanak a vízen, olyan kristály tiszta. Egészen más ez a látvány a normál megszokott csapvízhez képest. Az is tiszta, de így összevetve ez kristályosan csillogó és egyben olyan más az állaga is, tükörfényes és csillogó.


 1. BulletA Phitalizeren keresztül átfolyatott víznél tapasztaltuk, hogy nem csípi a szemünket, ha belemegy. Eddig minden víz csípte a szememet, azt hittem ez a természetes.  Gondolom ez a klór megváltozása miatt lehet, ami írva van a polaritásváltásról, de ez csak feltevés. Ez az első, hogy a víz nem csípi a szememet, nagyon kellemes érzés vele arcot mosni, az állaga is olyan selymes, nagyon jó. Az állatok fürdetésénél is jól jöhet, mert ott elkerülhetetlen, hogy ne érje a szemüket a víz. Egyébként nagyon finom lett az ivóvíz és a fürdővizünk is nagyon kellemes. Mi és a kutyák is sokkal többet iszunk belőle, mint előtte. És a kutyák nem vakaróznak annyit, nekünk sem száraz a bőrünk fürdés után. A hajam pedig sokkal jobb, sokkal lágyabb, természetesebb lett. Minden tekintetben szuper!


 1. BulletA Phitalizer használata nagy előnyt jelent számunkra egész családunk tekintetében! A gyerekeknek is ízlik, ami egy igazán nagy dolog. Az iskolába ebből a vízből visznek magukkal, ezt isszák ott is. Fürdeni is imádnak, mert már nem szárad ki a bőrük, nem korpásodik a hajuk, és nekünk ugyanez a tapasztalatunk. A virágaink imádják az öntözést, ezzel a vízzel szebben, dúsabban nőnek. A párásító készülégünkbe is ezt tesszük, hogy az élő vízpára járja be a szobát, és könnyebb a párásító tisztán tartása is. Idővel így is van benne lerakódás, mivel ugye nem szűr, de sokkal könnyebben eltávolítható, szinte lepotyog a fűtőszálról. Az ételeink finomabbak és tartósabbak lettek. Jobban érvényesül a zöldségek, illetve a tea eredeti íze is. Leöblítve a saláta, rukkola, spenót stb. tovább frissek és ropogósak maradnak a hűtőben, egy vegetáriánus számára pedig ez nagyon fontos, mivel a zöldségek általában nem hosszú ideig eltarthatók. Mi mindannyian vegetáriánusok vagyunk, már a gyerekek is. Hát elég nehéz jó minőségű alapanyagokhoz jutni. A szomszéd barátunk is a mi vizünket issza egyenlőre, de abban már biztos, hogy hamarosan fog venni magának Phitalizer revitalizálót.


 1. BulletHihetetlen, köszönöm. Régóta nem láttam ilyen gyönyörűséges tiszta vizet tele buborékokkal. Forrásvizet hurcolásztunk ez idáig. Már az sem tetszett, hogy nehéz, és kicsit kanna íze van egy idő után. Egy külön program a beszerzése. Ez a kis "cső" pedig mindezt teljes mértékben helyettesíti. Ennyi buborékot egyáltalán nem tapasztaltam az említett forrásvízben, és egy idő után elég állott lett az íze. Most egyszerűen kinyitom a csapot és jobb víz jön belőle, mint amiért eddig oda voltunk. Friss, oxigéndús és imádja a testünk. A vízvezetékre szereltük, így fürdeni is tudunk ebben a szuper természetes vízben. A fürdés a másik csoda számunkra, kellemes, lágy, selymes, és tényleg sokkal tükröződőbb mint bármilyen víz eddig. Imádjuk csak nézni miközben a kádba merülünk. Egészen más közeg a megszokottnál. Tiszta és friss, csak ismételni tudom. Ajánlom mindenkinek, teljesen megéri az árát, ez hihetetlen.


 1. BulletKöszönettel megkaptuk a rendelt terméket önöktől. Ajánlásra vettem meg egy ismerősöm által. Hát a várakozásokon felüli. Egy hete üzemeltük be és már a lábam vizesedése alább hagyott. Ha ez így megy tovább, teljesen meg leszek elégedve. Nem hittem volna, hogy ilyen megtörténik egy víztől. Az íze nagyon finom és frissítő hatású, sokat iszunk azóta belőle, mert kívánja a testünk. A mosogató alá betekerhető változat nagyon praktikus, mert nem is látszik. Ajánlani fogjuk a terméküket mindenkinek.


 1. BulletRöviden összefoglalva vízszűrő modellt rendeltünk, mert ozmózis rendszerű vízszűrű van a konyhapultba beépítve. A telepítési ajánlat szerint be is iktattuk a rendszerbe. Kicsit féltem a beüzemelés bonyolultságától és, hogy valóban jobb lesz-e a vizünk. Hát megérte a fáradtságot - ez csak vicc volt, mert könnyű volt betenni. De tényleg jobb lett a vizünk. Eddig olyan natúr semmilyen ízű volt - én csak így hívom. Most meg, mintha ízt kapott volna, már sokkal jobban hasonlít az igazi vízhez, amire még emlékszem. A fiam is megissza. Neki mindig külön ásványvizet vettünk, mert csak azt volt hajlandó inni, ha vízről van szó. Szerencsére ez most így neki is ízlik. A tea sokkal aromásabb lett, a főttkrumpli ízletesebb, a friss élelmiszerek eltarthatósága pedig drámaian javult. A fürdővel folytatjuk, hamarosan, egy Wasserhorn típuson gondolkozunk, biztosan az is szuper lesz.


 1. BulletA haj általában rugalmasabb és göndörebb lett, a bőrviszketés megszűnt. A víz íze egyszerűen finom és tényleg van benne buborék. Főtt ételek ízletesek, tovább elállnak, így nem megy pocsékba belőle. Tészták rugalmasabbak, sokáig nem romlanak. Csak azt mondhatom sok a pozitív változás, érdemes volt megvenni.


 1. BulletTörzsvásárlójukként már mindent kipróbáltunk. Az összes termékkel elégedettek vagyunk. A nyaralóba szereltettük be a DIREKT fő vezetékes változatot. Ez az új rendszer minden eddiginél még jobb. A növényzet láthatóan meghálálja, minden csak úgy zöldell, burjánzik. Az öntözőrendszerre is rá lett kötve és csodálatos azt az esőillatot érezni, amikor megindul az öntözés. A friss eső illata mindig magával ragadott. Visszatérve a személyes tapasztalatokra, a Phitalizer víz íze számomra a világon a legjobb azok közül, amiket megtapasztaltam. Egy igazi íz, nincs benne kompromisszum. Nem érzek mellékízt, egyszerűen csak a tiszta, üdítően friss, kis buborékokkal teli szép tiszta csillogó vizet. - az ember úgy érzi, mintha tényleg egy forrásból merítette volna. Öröm vele arcot mosni. Az állaga igazán kellemes, már csak egy dézsa kellene a természetesség fokozásához. Különös látvány a kádban, valami más, mint amit eddig láttam. Olyan különleges a felülete és a hullámzása, minden olyan rendezett, kristályos, csillogó, de nem tudom megfogalmazni. Hamarosan a jakuzziba is bekerül, és ahogy én látom, szerintem egy gyógyfürdőnk lesz a nyaralónkba… A kis veteményes kertemben is alkalmazom, és látni, hogy ropogósabbak és tartósabbak lettek a zöldségek. Tapasztalataim szerint tényleg ez a revitalizálók csúcsa, mert mindegyik termékük nagyon jó, de ez valami külön extrával bír.


 1. BulletA Phitalizer egy nagyon különleges termékük. Jóval olcsóbb, mint a Skandináv Élő Víz-Rendszerek típusú revitalizálójuk, és mindez mellett még finomabb vizet állít elő véleményem szerint. Ráadásul úgy látom már nagyon sokféle változat létezik, így senki sem szenvedhet hiányt belőle. Én az elsők között teszteltem, és mivel már van tapasztalatom a másik termékkel, jobban össze tudom hasonlítani a kettőt. Véleményem szerint, - és ezt mások is osztják velem - a Phitalizer víz íze még finomodott a másik rendszerhez képest. Még jobban hasonlít a forrásvízre. Szerintem nem olyan extra lágy, hanem épp amilyen kell, hogy legyen. Frissítően kellemes állagú és több benne a szemmel látható oxigénbuborékok száma. Ez mindenképpen előrelépés a régebbi rendszerükhöz képest, ami eleve nagyon jó volt. Ha most venném meg mindenhová, egyértelműen a Phitalizert választanám, és nem az ára miatt. Szerintem nagy sikere lesz, kívánom, hogy az legyen és minél több családba eljusson, és élvezzék annak rendkívüli előnyeit egészségük terén is…


 1. Bullet- Energetikailag megmértem a Phitalizer Víz-Revitalizáló képességeit és azt tapasztaltam, hogy ilyen magas energiaszintet még egy víznél sem mértem! Van valami rendkívüli ebben a termékben. Látványra is jól megfigyelhető a rendezett és csillogó kristályos állaga, és mindenképpen erőteljesen tükröződik, ami nagyon jó paramétereket, erőteljes fénykibocsátást jelez. Ízlelése abszolút kellemes, jó ízű, friss. A szervezetnek pont ilyen vízre van szüksége, és sajnos nagy hiány van az ilyen vízminőségből. Aki csak teheti, érdemes egy Phitalizert beszereznie, akár a legolcsóbbat is, mert már az is rendkívüli módon feljavítja az átfolyatott vizet. Jó egészséget kívánok!


 1. BulletFolytatása következik...

 
“Jól válaszd meg az álmod, mert az meghatározza egész életed alakulását, 
a sorsodat, és esetleg be is teljesülhet.” - Goethe