T
ermékek
 
 
 


A képre kattintva tovább léphet az

EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ termékekre


MOST különleges KEDVEZMÉNYEKKEL!


A különböző típusú és méretű EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.


Az Élő Víz ártalmatlanítja a káros anyagokat és baktériumokat, megfordítja a káros anyagok polaritását, ártalmatlanítja a negatív frekvenciákat, megemeli a PH értéket, több oxigént juttat a szervezetbe, és segíti a tápanyagok és vitaminok beépülését.


Tovább az Eredeti Víz-Revitalizálóhoz

 


A képre kattintva tovább léphet a

REVITALIZÁLÓ SPIRÁL termékekre


MOST különleges KEDVEZMÉNYEKKEL!


A különböző kialakítású REVITALIZÁLÓ SPIRÁL modellek lelke egy igen apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünket, vagy bármilyen italunkat feléleszteni, revitalizálni.


Tovább a Revitalizáló Spirálhoz

 
A képre kattintva tovább léphet az

ENERGIA ÁTALAKÍTÓ termékekre


MOST különleges KEDVEZMÉNYEKKEL!


A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.


Az ENERGIA ÁTALAKÍTÓ egy olyan pozitív energiamezőt generál, mely megszünteti a negatív interferenciákat, vagyis pozitív életenergiává alakítja át a negatív földsugárzások, vízerek, elektroszmog, és más negatív mezők szervezetre káros kisugárzását.


Tovább az Energia Átalakítókhoz

 


A képre kattintva tovább léphet az

ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ termékekre


Az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ anyagok fémezett textíliák, melyek fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, iletve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra  helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.


Tovább az Elektroszmog Árnyékolókhoz

 

A képre kattintva tovább léphet az

ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK BELVÁROSI LAKÁSOKBA IS termékekre


AZONNAL BEÜZEMELHETŐ, NAGY BELMAGASSÁGÚ HELYEKEN IS alkalmazható Elektromos Fűtőpanelek és Törölközőszárítók, melyek segítségével egy költséges gázüzemű fütésrendszer (konvektor, cirkórendszer, gázégő), vagy olajfűtés bármikor és azonnali beüzemelhetőséggel kiváltható, vagy kiegészíthető. A választékban  megtalálható elektromos BELTÉRI  FŰTŐPANELEK, TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ panelek, és minőségi KÜLTÉRI TERASZFŰTÉSI MEGOLDÁSOK is.   MINIMÁLIS RÁFORDÍTÁSI KÖLTSÉGEKKEL kivitelezhető, magas kényelmi szintet képvisel és biztonságosan üzemeltethető. Márkától függően 2, illetve 5 év garanciát tartalmaznak.


Tovább az Elektromos FŰTŐPANELEK BELVÁROSI LAKÁSOKBA IS termékekre

 
“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry
A képre kattintva tovább léphet az

PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ termékekre


MOST különleges KEDVEZMÉNYEKKEL!


A PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a lakás, a ház, egy iroda, vagy üzem fővízvezetékére szerelhetők. Léteznek csapokra szerelhető konyhai, zuhany verzióban is. Oxigénnel teli Élő Víz korlátlan mennyiségben.


Az Élő Víz jótékonyan hat minden élő szervezetre. Képes megfordítani a káros anyagok polaritását, semlegesíteni a káros rezgéseket, segíteni a jótékony anyagok, ásványok, vitaminok megfelelő beépülését, a PH egyensúly felállítását, és természetes oxigént áramoltat az élő szervezetekbe.


Tovább az PHITALIZER Víz-Revitalizálóhoz