R
endelés és Árak
 
 
 

Rendelés és Árak
A Víz-Revitalizálók, valamint az Energia Átalakítók és Elektroszomg Árnyékolók, illetve további kiegészítő termékek típusai és árai a kiválasztott termékkategória képére kattintva megtekinthetők, és egyúttal a termékek meg is rendelhetők.


Válassza ki a megtekinteni, vagy megrendelni kívánt termék kategóriáját az alábbi felsorolásból:

 

 

 

A képre kattintva tovább léphet az

EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ, REVITALIZÁLÓ SPIRÁL, és a PHITALIZER  ÉLŐ VÍZ-RENDSZER

termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA


A különböző típusú és méretű EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.


A különböző kialakítású REVITALIZÁLÓ SPIRÁL modellek lelke egy igen apró, különlegesen kalibrált fém spirál, mely rendkívül hatékony módon segíti vizünket, vagy bármilyen italunkat feléleszteni, revitalizálni. Tölcsér, valamint csapra és zuhanyra szerelhető változatban létezik.


Az ezüstözött PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ modellek az Élő Víz-Rendszerek új generációját képviselik. Csapra, zuhanyra, szűrőkhöz, csap alatti fali bekötőcsőre, illetve fő vízvezetékre szerelhető változatokban elérhetők, és akár az egész ingatlan Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.


Tovább az Eredeti Víz-Revitalizáló, Revitalizáló Spirál, és PHITALIZER Víz-Revitalizáló Árjegyzékére


 

A képre kattintva tovább léphet az

ENERGIA ÁTALAKÍTÓ és ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ

termékek ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA


A különböző típusú és méretű Energia Átalakítók a környezetünkben lévő negatív energiák ártalmatlanítására szolgálnak. Egy szoba, lakás, ház, vagy annál jóval nagyobb területek pozitív energiákkal történő ellátására alkalmasak.


Az ELEKTROSZMOG ÁRNYÉKOLÓ anyagok fémezett textíliák, melyek fizikai védelmet nyújtanak a magas frekvenciás sugárzások, iletve részben bizonyos földsugárzások ellen is. Függönyként, vagy faliszőnyeg mögé, esetleg padlóra  helyezve, megvédik lakásunkat a közeli adótornyok, vagy a szomszédok vezeték nélküli  eszközeinek átsugárzásától.


Tovább az Energia Átalakítók és Elektroszmog Árnyékolók Árjegyzékére

A képre kattintva tovább léphet a

FŰTÉS KATEGÓRIA

ELEKTROMOS FŰTŐPANEL és HŐTÁROLÓS ELEKTROMOS RADIÁTOR termékek

Nagy belmagasságú BELVÁROSI LAKÁSOKBA IS!

ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA


TÉLEN nagy problémát jelent, hogy egy fútés kiépítése igen költséges dolog, és nagy felfordulást is jelent. Termékkínálatunkban különféle árkategóriákban, KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ NORVÉG, FRANCIA, és SPANYOL hagyományos és HŐTÁROLÓS FŰTŐPANELEK (elektromos fűtőtestek, vagy elektromos konvektorok) is megtalálhatók, melyek egy szempillantás alatt beüzemelhetők, egy cirkó fűtés kényelmével, vagy még többel is, és nem csak normál, hanem MAGAS BELMAGASSÁGÚ belvárosi LAKÁSOKBA IS árának töredékéért azonnal, teljes fűtőértékkel, konnektorba, vagy közvetlenül a falba kötve használhatók.


Az általunk forgalmazott elektromos fűtőpanelek számos más elektromos fűtőpanelhez képest minőségi precíz elektromos termosztáttal szereltek, teljesen ZAJMENTESEK, NEM KATTOG sem a termosztát, sem pedig a panel, a kívánt hőmérséklet PRECÍZEN szinten TARTHATÓ. Lakásba, irodába, nyaralóba, bárhova... Választható 2 - 5 ÉV GARANCIÁVAL!


Tovább az Elektromos Fűtőpanelek Árjegyzékére

“Jól csak a szívével lát az ember. 
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” - Antoine de Saint-Exupéry

A képre kattintva tovább léphet a

LÉGTISZTÍTÁS, LEVEGŐ HIGIÉNIA KATEGÓRIA

MINŐSÉGI LÉGTISZTÍTÓ, PÁRÁSÍTÓ, PÁRAMENTESÍTŐ termékek

ÁRJEGYZÉKÉRE és MEGRENDELŐLAPJÁRA


Légtisztító termékeink között egyedülálló LEVEGŐ STERILIZÁLÓ, levegő SZŰRŐ, és vizes alapú LÉGMOSÓ eszközök is megtalálhatók.


Minőségi PÁRÁSÍTÓ termékeink a száraz levegő páratartalmának emelésére, szinten tartására alkalmasak.


Azok számára pedig, akik a dohos, penészes helyiségek klímáját szeretnék helyreállítani, és megszüntetni ezen kellemetlenségeket, a PÁRAMENTESÍTŐ termékeket tudjuk ajánlani.


Tovább a Minőségi Légtisztító, Párásító, Páramentesítő termékek Árjegyzékére