MOBIL KLIMA
Extra-Halk
,
és más hasznos eszköz
 
 

Rendelés és Árak

Extra-HALK MOBIL KLÍMÁK és PÁRÁTLANÍTÓK


Az alábbiakban az Energia Átalakító, valamint az Elektroszmog Árnyékoló termékek, és a hozzájuk tartozó árak megtekinthetők, illetve a termékek megrendelhetők.


***A Víz-Revitalizáló termékek a VÍZ-REVITALIZÁLÓ RENDELÉS ÉS ÁRAK fejezetben elhelyezett űrlap kitöltésével, vagy IDE kattintva rendelhetők!


***Az Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló termékek az Energia Átalakító és Elektroszmog Árnyékoló RENDELÉS ÉS ÁRAK fejezetben elhelyezett űrlap kitöltésével, vagy IDE kattintva rendelhetők!


A megrendelés nagyon egyszerű, mindössze a termék ára melletti kis téglalapba kell beírni azt a mennyiséget, amennyit a termékből vásárolni szeretne, majd az űrlap végén ki kell töltenie a megrendeléshez tartozó személyes adatokat, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot. Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló modellekre külön árajánlatot biztosítunk. Ezt is kérheti az alábbi űrlap kitöltésével. A megrendelés részletes menetét, IDE kattintva tudja megtekinteni. Termékeinkkel kapcsolatos érdeklődését, vagy megrendelését leadhatja e-mailen, faxon, vagy telefonon keresztül is. Kellemes vásárlást kívánunk!


Extra-halk Mobil Klíma Készülékek 5 év Garanciával

Kis helyigényű és csendes léghűtő berendezések


Számos esetben a mobilklíma bizonyul hazánkban az egyetlen hathatós beltéri megoldásnak a nyári forróság enyhítésére, amennyiben nem szeretnénk nagyobb átalakításokat végezni, klímaengedélyeztetést kérni, a ház falát áttörni, fali csővezetékeket vezetni a belső térben, évi rendszerességgel karbantartó szakembereket hívni, mert a karbantartás házilag is megoldható, és nem utolsó sorban a szomszédok nyugalmát a kültéri egységek zajával, illetve az alsó szomszédhoz lecsepegő kondenzvízzel megzavarni. Társasházi lakásokban, tetőtérben, lakótelepeken, kisebb üzlethelyiségekben, irodákban, mobilházakban, nyaralókban, vagy akár lakókocsikban is rendkívül praktikus megoldás lehet.


A mobil klíma ráadásul a nevéből adódóan, egyik helyiségből a másikba viszonylag könnyedén áthúzható, vagy átszállítható.


Lehet, hogy az Ön ismeretségében is van olyan, aki a nyári forróságban mobil klímát vásárolt, és pár napnál tovább nem bírta a hangos zaját, inkább vállalta a forróságot és vett helyette ventilátort. Sokan csalódtak már a mobil klímákban, mivel az otthoni csendes környezetben való használat során rendkívül hangos, zajos, zavaró a működésük, főleg a kompresszor beindulását követően. Vásárláskor az áruházak nagy háttérzajában ez egyáltalán nem hallható.


Az általunk ajánlott mobil klímák a mobil klíma kategória keretei között, a legnagyobb odafigyeléssel lettek megalkotva többek között zajkibocsátásuk minimalizálása tekintetében is.


Kínálatunkban olyan EXTRA-HALK MOBIL KLÍMÁKAT tudunk az érdeklődők számára biztosítani, melyek egyedülálló módon, egy újabb, továbbfejlesztett technológiát alkalmazva, környezetbarátabb, és jóval CSENDESEBB módon képesek működni. Az általunk ajánlott termékek viszonylag kicsik, helytakarékosak, kellemes kinézetűek, és jól illeszkednek bármilyen környezetbe is. Ráadásul a mobil klímák tekintetében a leghalkabb működésűek, így az alap ventilátor fokozaton már hálószobákban is hatékonyan használhatók.


A halknak titulált mobil klímák alapfokozata 49, vagy 50 decibelről indul. Tapasztalataink alapján, egy 49 decibeles klíma-zaj már alváshoz nem elfogadható. Meglepően nagy különbség van 46, 48, vagy 50 decibel között. Az általunk forgalmazott mobil klímák alapfokozata 46 és 48 decibel közötti zajszinten működik, ami tulajdonképpen egy halk mosogatógép, hűtőszekrény, vagy egy nyitott ablakú csendes városi lakás, illetve az eső zajszintjét jelenti.


Sok más klímával ellentétben az általunk forgalmazott mobil klíma nem zörög, nem recseg, mindössze a hűtőgépekhez hasonló kompresszor hang, és az erősebb ventilátorokhoz hasonló, de egyenletes hang hallható. Természetesen, mivel a mobil klíma magába foglalja a klímák kültéri egységét is, ebből eredően mindenképpen hangosabb a hagyományos külön külső és belső egységből álló klímáknál, de az általunk forgalmazott COOPER&HUNTER mobil klíma a létező leghalkabb a mobil klímák terén, kiemelkedően alacsony 46 decibeles zajjal, és bátran ajánljuk hálószobai üzemeltetésre is.


Az alábbi termékválasztékot hosszas kutatás, tanulmányozás eredményeként tudtuk kialakítani, hogy vásárlóinknak már ne kelljen átmenni csalódásokon, és nem utolsó sorban a felesleges kiadásokon. Választékunk nem nagy, mivel csak ezen eszközök összetett paraméterei feleltek meg a támasztott igényeknek. Ez által bízunk benne, hogy hozzájárulhatunk vásárlóink elégedettségéhez, és termékeink által valóban kellemes tapasztalataik legyenek a mobil klímákról elhíresült “nagyon hangos” jellemzés ellenére.


Amennyiben Ön is a leghalkabb eszközöket keresi, az alábbi termékek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.


*FONTOS! Az oldalunkon szereplő márkák képei hasonlíthatnak más márkájú klímaberendezések képeihez, mindazonáltal fontos tudni, hogy ezek belső szerkezete valamilyen tekintetben (felszanált anyagok, rezgéscsillapítás, hatásfok...) biztosan eltér ezen eszközöktől. A nagy hasonlóság abból adódik, hogy a gyárak több márkát gyártanak hasonló alkatrészekből, de mindig a gyártó (márkaképviselet) választja ki a felhasználásra kerülő alapanyagokat. Az általunk forgalmazott eszközök a csendes működésük tekintetében is mindenképpen a lehető legjobb műszaki tervezés által lettek kivitelezve és rendkívül alacsony a meghibásodási arányuk, ezért 5 év garanciát tartalmaznak!


COOPER&HUNTER

Extra-halk MOBIL KLÍMA 2,6 kW 9000 BTU

Hűtő - Párátlanító
2,64 kW / 9000 BTU hűtőteljesítmény

25 m2 kapacitás *(max. 50 m2)

A+ energia osztály

R32 a leg-környezetbarátabb hűtőközeg

46 dB rendkívül halk működés *(I:46/II:48/III:51)

5 év garancia

INGYENES szállítás


MODERN Design


A COOPER&HUNTER mobil klíma a 2,6 kW teljesítményű kategória legkisebb, leghalkabb, és leghatékonyabb készüléke. Az R32 a jövő hűtőközege, mely az eddigi legalacsonyabb légkörmelegítő hatást mutat, így az energiatakarékos működés mellé a klímák tekintetében leginnovatívabb és leg-környezettudatosabb technológia társul. Légáramlása akár 45-50 m2-es teret is képes lefedni, így 25-30 m2-en is még hatékonyan működik. Ez a változat fűtés funkcióval nem rendelkezik.Az USA, Oregon állambeli székhelyű COOPER&HUNTER vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a légkondicionálás és szellőztetés terén. A technológia folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettség, a minőség, a megbízhatóság, és egyedi műszaki megoldások jellemzik. A legmodernebb ergonomikus formaterveket  magas színvonalú modern technológiával kombinálja. Olyan termékeket hoz létre, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelnek, valamint megbízható, energiatakarékos, és költséghatékony megoldásokat biztosítanak, támogatva a felhasználók életét, otthoni és ipari alkalmazás tekintetében egyaránt.


A COOPER&HUNTER hordozható klímaberendezés magas színvonalú megoldás minden helyiség számára. Ezt a kondicionálást gyakran fodrászszalonokban, kávézókban és egyéb nyilvános helyeken is használják. Nagyon jó hűtőteljesítménnyel, öndiagnosztikai és automatikus védelmi funkciókkal, alvó üzemmóddal, időzítővel, illetve még sok más olyan funkcióval rendelkezik, melyek biztos és biztonságos működést eredményeznek. Hordozható és viszonylag könnyű légkondicionáló, mely bárhova átmozgatható.
A készülék részletes jellemzői:


 1. BulletRendkívül alacsony zajkibocsátás

 2. BulletKellemes megjelenés

 3. Bullet3 fokozat

 4. BulletTűzvédett elektromos doboz

 5. BulletHermetikusan lezárt rendszer

 6. Bullet5 szintű védelmi rendszer (Túltöltés, Fagyás, Szivárgás ellen, valamint a Kompresszor és a  Hőmérséklet érzékelő meghibásodása ellen)

 7. BulletInverteres technológia

 8. BulletIdőzítő funkció

 9. BulletKényelmes alvás mód

 10. BulletAutomata újraindítás

 11. BulletÖnellenőrzés

 12. BulletÖntisztítás

 13. BulletAutomatikus kondenzvíz elpárologtatás

 14. BulletPárátlanítás

 15. BulletAutomata működés opció

 16. BulletLED kijelző

 17. BulletTávirányító

 18. Bullet0,5 W készenléti fogyasztás

 19. BulletKönnyű karbantartás

 20. BulletMinőségi görgők


Hűtőteljesítmény: 2,64 kW / óra

Fűtőteljesítmény: nincs

Légszállítási fokozatok: 270 - 300 - 330 m3 / óra

Hangteljesítmény fokozatok: 46 - 48 - 51 dB

Hűtőközeg: R32

Párátlanítási teljesítmény: 1,43 liter / óra (34 liter / nap)

Áramfelvétel (Hűtés): 1,01 kW / 4,7 A

Áramfelvétel (Fűtés): nincs

Működési hőmérséklet: +16 °C - +35 °C

Állítható hőmérséklet: +16 °C - +30 °C

Hűtés Energia hatékonysága (EER): 2,62  kW / óra

Fűtés Energia hatékonysága (COP): nincs

Mérete: sz 31,5 x ma 77 x mé 39,5 cm  (Súlya: 27,5 kg)

Színe: Fehér / Ezüstszürke


ELŐ-RENDELÉSRE (Várható érkezés 2018. Június)


Ára: 102.354 + Áfa = 129.990 Ft - 10.020 Ft = 119.970 Ft  XXXX db  


COOPER&HUNTER

Extra-halk MOBIL KLÍMA 3 kW 10000 BTU

Hűtő - Fűtő - Párátlanító
2,93 kW / 10000 BTU hűtőteljesítmény

2,93 kW / 10000 BTU fűtőteljesítmény

35 m2 kapacitás *(max. 55 m2)

A+ energia osztály

R32 a leg-környezetbarátabb hűtőközeg

46 dB rendkívül halk működés *(I:46/II:48/III:51)

5 év garancia

INGYENES szállítás


MODERN Design


A COOPER&HUNTER mobil klíma a 3 kW teljesítményű kategória legkisebb, leghalkabb, és leghatékonyabb készüléke. Az R32 a jövő hűtőközege, mely az eddigi legalacsonyabb légkörmelegítő hatást mutat, így az energiatakarékos működés mellé a klímák tekintetében leginnovatívabb és leg-környezettudatosabb technológia társul. Légáramlása akár 55 m2-es teret is képes lefedni, így 30-35 m2-en is még hatékonyan működik. Hűtésre és fűtésre is használható.


Az USA, Oregon állambeli székhelyű COOPER&HUNTER vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a légkondicionálás és szellőztetés terén. A technológia folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettség, a minőség, a megbízhatóság, és egyedi műszaki megoldások jellemzik. A legmodernebb ergonomikus formaterveket  magas színvonalú modern technológiával kombinálja. Olyan termékeket hoz létre, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelnek, valamint megbízható, energiatakarékos, és költséghatékony megoldásokat biztosítanak, támogatva a felhasználók életét, otthoni és ipari alkalmazás tekintetében egyaránt.


A COOPER&HUNTER hordozható klímaberendezés magas színvonalú megoldás minden helyiség számára. Ezt a kondicionálást gyakran fodrászszalonokban, kávézókban egyéb nyilvános helyeken, illetve nyaralókban is használják fűtésre is. Nagyon jó hűtő és fűtőteljesítménnyel, öndiagnosztikai és automatikus védelmi funkciókkal, alvó üzemmóddal, időzítővel, illetve még sok más olyan funkcióval rendelkezik, melyek biztos és biztonságos működést eredményeznek. Hordozható és viszonylag könnyű légkondicionáló, mely bárhova átmozgatható.
A készülék részletes jellemzői:


 1. BulletRendkívül alacsony zajkibocsátás

 2. BulletKellemes megjelenés

 3. Bullet3 fokozat

 4. BulletFűtés opció

 5. BulletTűzvédett elektromos doboz

 6. BulletHermetikusan lezárt rendszer

 7. Bullet5 szintű védelmi rendszer (Túltöltés, Fagyás, Szivárgás ellen, valamint a Kompresszor és a  Hőmérséklet érzékelő meghibásodása ellen)

 8. BulletInverteres technológia

 9. BulletIdőzítő funkció

 10. BulletKényelmes alvás mód

 11. BulletAutomata újraindítás

 12. BulletÖnellenőrzés

 13. BulletÖntisztítás

 14. BulletAutomatikus kondenzvíz elpárologtatás

 15. BulletPárátlanítás

 16. BulletAutomata működés opció

 17. BulletLED kijelző

 18. BulletTávirányító

 19. Bullet0,5 W készenléti fogyasztás

 20. BulletKönnyű karbantartás

 21. BulletMinőségi görgők


Hűtőteljesítmény: 2,93 kW / óra

Fűtőteljesítmény: 2,93 kW / óra

Légszállítási fokozatok: 300 - 330 - 360 m3 / óra

Hangteljesítmény fokozatok: 46 - 48 - 51 dB

Hűtőközeg: R32

Párátlanítási teljesítmény: 1,6 liter / óra (38 liter / nap)

Áramfelvétel (Hűtés): 0,95 kW / 4,6 A

Áramfelvétel (Fűtés): 0,9 kW / 4,6 A

Működési hőmérséklet (Hűtés): +16 °C - +35 °C

Működési hőmérséklet (Fűtés): +10 °C - +27 °C

Állítható hőmérséklet: +16 °C - +30 °C

Hűtés Energia hatékonysága (EER): 3.1  kW / óra

Fűtés Energia hatékonysága (COP): 3.2  kW / óra

Mérete: sz 39 x ma 82 x mé 40,5 cm  (Súlya: 36 kg)

Színe: Fehér / Fekete


ELŐ-RENDELÉSRE (Várható érkezés 2018. Június)


Ára: 114.165 + Áfa = 144.990 Ft - 10.020 Ft = 134.970 Ft  XXXX db  


COOPER&HUNTER

Extra-halk MOBIL KLÍMA 3,5 kW 12000 BTU

Hűtő - Fűtő - Párátlanító
3,52 kW / 12000 BTU hűtőteljesítmény

3,52 kW / 12000 BTU fűtőteljesítmény

35 m2 kapacitás *(max. 60 m2)

A+ energia osztály

R410A környezetbarát hűtőközeg

47 dB rendkívül halk működés *(I:47/II:49/III:51)

5 év garancia

INGYENES szállítás


MODERN Design


A COOPER&HUNTER mobil klíma a 3,5 kW teljesítményű kategória legkisebb, leghalkabb, és leghatékonyabb készüléke, energiatakarékos működéssel. Légáramlása akár 60 m2-es teret is képes lefedni, így 35-40 m2-en is még hatékonyan működik. Hűtésre és fűtésre is használható.


Az USA, Oregon állambeli székhelyű COOPER&HUNTER vállalat több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a légkondicionálás és szellőztetés terén. A technológia folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettség, a minőség, a megbízhatóság, és egyedi műszaki megoldások jellemzik. A legmodernebb ergonomikus formaterveket  magas színvonalú modern technológiával kombinálja. Olyan termékeket hoz létre, melyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelnek, valamint megbízható, energiatakarékos, és költséghatékony megoldásokat biztosítanak, támogatva a felhasználók életét, otthoni és ipari alkalmazás tekintetében egyaránt.


A COOPER&HUNTER hordozható klímaberendezés magas színvonalú megoldás minden helyiség számára. Ezt a kondicionálást gyakran fodrászszalonokban, kávézókban egyéb nyilvános helyeken, illetve nyaralókban is használják fűtésre is. Nagyon jó hűtő és fűtőteljesítménnyel, öndiagnosztikai és automatikus védelmi funkciókkal, alvó üzemmóddal, időzítővel, illetve még sok más olyan funkcióval rendelkezik, melyek biztos és biztonságos működést eredményeznek. Hordozható és viszonylag könnyű légkondicionáló, mely bárhova átmozgatható.
A készülék részletes jellemzői:


 1. BulletRendkívül alacsony zajkibocsátás

 2. BulletKellemes megjelenés

 3. Bullet3 fokozat

 4. BulletFűtés opció

 5. BulletTűzvédett elektromos doboz

 6. BulletHermetikusan lezárt rendszer

 7. Bullet5 szintű védelmi rendszer (Túltöltés, Fagyás, Szivárgás ellen, valamint a Kompresszor és a  Hőmérséklet érzékelő meghibásodása ellen)

 8. BulletInverteres technológia

 9. BulletIdőzítő funkció

 10. BulletKényelmes alvás mód

 11. BulletAutomata újraindítás

 12. BulletÖnellenőrzés

 13. BulletÖntisztítás

 14. BulletAutomatikus kondenzvíz elpárologtatás

 15. BulletPárátlanítás

 16. BulletAutomata működés opció

 17. BulletLED kijelző

 18. BulletTávirányító

 19. Bullet0,5 W készenléti fogyasztás

 20. BulletKönnyű karbantartás

 21. BulletMinőségi görgők


Hűtőteljesítmény: 3,52 kW / óra

Fűtőteljesítmény: 3,52 kW / óra

Légszállítási fokozatok: 300 - 330 - 360 m3 / óra

Hangteljesítmény fokozatok: 47 - 49 - 51 dB

Hűtőközeg: R410A

Párátlanítási teljesítmény: 1,6 liter / óra (38 liter / nap)

Áramfelvétel (Hűtés): 1,35 kW / 6 A

Áramfelvétel (Fűtés): 1,24 kW / 5,5 A

Működési hőmérséklet (Hűtés): +16 °C - +35 °C

Működési hőmérséklet (Fűtés): +10 °C - +27 °C

Állítható hőmérséklet: +16 °C - +30 °C

Hűtés Energia hatékonysága (EER): 2,61  kW / óra

Fűtés Energia hatékonysága (COP): 2,85  kW / óra

Mérete: sz 39 x ma 82 x mé 40,5 cm  (Súlya: 39 kg)

Színe: Fehér / Ezüstszürke


ELŐ-RENDELÉSRE (Várható érkezés 2018. Június)


Ára: 125.930 + Áfa = 159.930 Ft - 10.020 Ft = 149.910 Ft  XXXX db


NORD (v2018.01)

Halk MOBIL KLÍMA 3,5 kW 12000 BTU

Hűtő - Fűtő - Párátlanító
3,52 kW / 12000 BTU hűtőteljesítmény

3,52 kW / 12000 BTU fűtőteljesítmény

35 m2 kapacitás *(max. 60 m2)

A+ energia osztály

R410A környezetbarát hűtőközeg

49 dB halk működés *(I:49/II:53/III:55)

5 év garancia

INGYENES szállítás


RETRO Design


A Nord mobil klíma a 3,5 kW-os kategória leghalkabb készülékei közül ugyan a leghangosabb, de még mindig halknak minősül más hasonló méretű, és a kisebb kapacitású klímákhoz képest is. Hatékony és megbízható. A különleges felfüggesztésű kompresszornak köszönhetően a készülék minimális vibráció és rezonancia mellett képes lehűteni 35-40 m2-es helyiségeket is. Egyik legkülönlegesebb jellemzője, hogy fűtés üzemmódban is képes üzemelni, vidéki házakban, nyaralókban átmeneti időszakban is kitűnő választás lehet a megfelelő komfort biztosítására!

 

Nagyon jó hűtő, vagy fűtőteljesítménnyel, öndiagnosztikával, alvó üzemmóddal, időzítővel, sok más olyan funkcióval rendelkezik, melyek biztos és biztonságos működést eredményeznek. Hordozható légkondicionáló, mely bárhova átmozgatható.
A készülék részletes jellemzői:


 1. BulletAlacsony zajkibocsátás

 2. BulletKellemes megjelenés

 3. Bullet3 fokozat

 4. BulletFűtés opció

 5. BulletHideghuzat hatás elleni védelem

 6. BulletTURBO HŰTÉS opció

 7. BulletHermetikusan lezárt rendszer

 8. BulletIdőzítő funkció

 9. BulletKényelmes alvás mód

 10. BulletAutomata újraindítás

 11. BulletÖnellenőrzés

 12. BulletÖntisztítás

 13. BulletAutomatikus kondenzvíz elpárologtatás

 14. BulletPárátlanítás

 15. BulletAutomata működés opció

 16. BulletLED kijelző

 17. BulletTávirányító

 18. Bullet0,5 W készenléti fogyasztás

 19. BulletKönnyű karbantartás

 20. BulletMinőségi görgők


Hűtőteljesítmény: 3,52 kW / óra

Fűtőteljesítmény: 3,52 kW / óra

Légszállítási fokozatok: 190 - 310 - 420 m3 / óra

Hangteljesítmény fokozatok: 48 - 53 - 55 dB

Hűtőközeg: R410A

Párátlanítási teljesítmény: 1,6 liter / óra (38 liter / nap)

Áramfelvétel (Hűtés): 1,35 kW / 6 A

Áramfelvétel (Fűtés): 1,17 kW / 5,2 A

Működési hőmérséklet (Hűtés): +16 °C - +35 °C

Működési hőmérséklet (Fűtés): +10 °C - +27 °C

Állítható hőmérséklet: +16 °C - +30 °C

Hűtés Energia hatékonysága (EER): 2,61  kW / óra

Fűtés Energia hatékonysága (COP): 3,01  kW / óra

Mérete: sz 37,5 x ma 77,5 x mé 44,2 cm  (Súlya: 40 kg)

Színe: Törtfehér / Világos Bézs


RAKTÁRON (1-2 munkanap)


Ára: 110.229 + Áfa = 139.990 Ft - 7.000 Ft = 132.990 Ft  XXXX db  

 

Párátlanító Készülékek 5 év Garanciával

Védelem a gyenge szellőzésű párás helyeken


Egyes esetekben rendkívül nagy segítség lehet a terek páramentesítése. Új építésű ingatlanok, rossz szellőzésű, vagy régi dohos helyiségek, pincék, alagsorok esetében elengedhetetlen a penészedés elkerülése érdekében. A megfelelő páramentesítés elérése céljából, nagy teljesítményű páramentesítők használata a legtöbb esetben elengedhetetlen lehet, mert a kis teljesítmény rendkívül kiábrándító eredményekkel szolgálhat és felesleges pénzkidobásnak érezheti az ember.  Mindemellett fontos szempont a kényelmes használat, a zajkibocsátás szintje, és a megjelenés is sok esetben. Az általunk forgalmazott páramentesítő készülékek mindezen paramétereknek megfelelnek és biztos működésük mellett 5 év garanciát tartalmaznak.


NORD

NAGY KAPACITÁSÚ PÁRAMENTESÍTŐ 12 liter

Párátlanító
12 liter / nap teljesítmény

35 m2 kapacitás

A energia osztály

30 dB rendkívül halk működés *(I:30/II:42)

Lefolyóba is köthető

5 év garancia

INGYENES szállítás


ÍVELT design


A Nord a teljesítmény mellett a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektet, a készülék ugyanis kis méretének, íves formájának és csillogó felületének köszönhetően rendkívül elegánsnak mondható.


A Nord párátlanító 12 literes változata a kategóriájának egyik legcsendesebb és leghatékonyabb páramentesítő készüléke. Kis méretének köszönhetően gyakorlatilag bárhol elfér, zajtalan működésének köszönhetően pedig akár hálószobába is megfelelő választás lehet. A 12L/nap páramentesítő kapacitásnak köszönhetően, akár 30 m2-es helyiségek szárítására is alkalmas. A szerkezet 3 literes vízgyűjtő tartállyal rendelkezik, mindazonáltal a vízelvezetés akár a lefolyóba is beköthető.


Tökéletes eszköz a penészedés és a dohos szagok ellen egyaránt!


A készülék részletes jellemzői:


 1. BulletRendkívül alacsony zajkibocsátás

 2. BulletKellemes megjelenés

 3. Bullet2 fokozat

 4. BulletPáratartalom kijelzés

 5. BulletLégtisztító szűrő

 6. BulletEgyedülálló telítettség elleni védelem

 7. BulletSzűrőtisztítás figyelmeztető

 8. BulletÖnellenőrző rendszer

 9. BulletProgramozható időzítő

 10. BulletAutomata újraindítás

 11. BulletEnergiatakarékos üzemmód

 12. Bullet1W készenléti fogyasztás


Mérete: sz 36 x ma 50 x mé 23 cm  (Súlya: 10,5 kg)

Párátlanító kapacitás: 12 liter / nap

Légszállítás: 80 - 100 m3 / óra

Tartály: 3 liter

Áramfelvétel: 340 W / 1,4 A

Színe: Fehér / Szürke


RAKTÁRON (1-2 munkanap)


Ára: 38.574 + Áfa = 48.990 Ft - 1.020 Ft = 47.970 Ft  XXXX db


NORD

NAGY KAPACITÁSÚ PÁRAMENTESÍTŐ 16 liter

Párátlanító
16 liter / nap teljesítmény

50 m2 kapacitás

A energia osztály

30 dB rendkívül halk működés *(I:30/II:42)

Lefolyóba is köthető

5 év garancia

INGYENES szállítás


ÍVELT design


A Nord a teljesítmény mellett a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektet, a készülék ugyanis kis méretének, íves formájának és csillogó felületének köszönhetően rendkívül elegánsnak mondható.


A Nord párátlanító 16 literes változata a kategóriájának egyik legcsendesebb és leghatékonyabb páramentesítő készüléke. Kis méretének köszönhetően gyakorlatilag bárhol elfér, zajtalan működésének köszönhetően pedig akár hálószobába is megfelelő választás lehet. A 12L/nap páramentesítő kapacitásnak köszönhetően, akár nagyobb 50 m2-es helyiségek szárítására is alkalmas. A szerkezet 3 literes vízgyűjtő tartállyal rendelkezik, mindazonáltal a vízelvezetés akár a lefolyóba is beköthető.


Tökéletes eszköz a penészedés és a dohos szagok ellen egyaránt!


A készülék részletes jellemzői:


 1. BulletRendkívül alacsony zajkibocsátás

 2. BulletKellemes megjelenés

 3. Bullet2 fokozat

 4. BulletPáratartalom kijelzés

 5. BulletLégtisztító szűrő

 6. BulletEgyedülálló telítettség elleni védelem

 7. BulletSzűrőtisztítás figyelmeztető

 8. BulletÖnellenőrző rendszer

 9. BulletProgramozható időzítő

 10. BulletAutomata újraindítás

 11. BulletEnergiatakarékos üzemmód

 12. Bullet1W készenléti fogyasztás


Mérete: sz 36 x ma 50 x mé 23 cm  (Súlya: 12 kg)

Párátlanító kapacitás: 16 liter / nap

Légszállítás: 80 - 100 m3 / óra

Tartály: 3 liter

Áramfelvétel: 390 W / 1,8 A

Színe: Fehér / Szürke


RAKTÁRON (1-2 munkanap)


Ára: 40.938 + Áfa = 51.990 Ft - 1.140 Ft = 50.850 Ft  XXXX db  


Megrendelő Adatai


Itt annak a személynek az adatait kell megadni, aki a terméket megrendeli, akivel a kapcsolatot fogjuk tartani.


            Megrendelő Neve:

            xxxx


            Megrendelő Címe:

            xxxx


            Megrendelő E-mail Címe:

            xxxx


            Megrendelő Telefonszáma:

            xxxx


Számlázási Adatok


Itt a számla kiállításához szükséges adatokat kell megadni, hogy milyen névre és címre kell a számlát kiállítani.


           Számlázási Név:

            xxxx


            Számlázási Cím:

            xxxx


            Adószám (vállalkozás esetén):

            xxxx


            EU Közösségi Adószám (külföldi vállalkozás esetén):

            xxxx

         

Szállítási Cím


Itt azt a címet kell megadni, ahova a megvásárolt termék kiszállítását kéri.


            Név:

            xxxx


            Cím:

            xxxxA termékek értékesítése NEM hagyományos BOLTI KERESKEDELEM útján, hanem kizárólag ELEKTRONIKUS (email, telefon) úton történő MEGRENDELÉS ALAPJÁN, futárszolgálat általi KISZÁLLÍTÁSSAL történik, raktáron lévő termék esetében az összeg beérkezését követő 3 munkanapon belül. ***Egyéb esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük a szállítás határidejét.


A jelen árlistában feltüntetett elektronikai termékekre INGYENES kiszállítást biztosítunk Magyarország területén!


***Amennyiben az itt felsorolt termékeken kívül még más termékeket is szeretne rendelni kínálatunkból a hozzájuk tartozó megrendelő oldalon keresztül, azok szállítását külön kezeljük, így azokra a hozzájuk tartozó megrendelő oldalon feltüntetett Magyar Posta általi szállítás paraméterei vonatkoznak.

 

Az itt felsorolt elektromos háztartási cikkek egy külön raktárból indulnak útnak, így SZEMÉLYES helyszíni ÁTVÉTELRE nincs lehetőség, és feleslegesnek is bizonyul, ugyanis azokat INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL küldjük. Készpénzben történő kifizetésére a bankfiók pénztárában, vagy a MEGRENDELÉS LEADÁSÁT követően előre egyeztetett időpontban és helyszínen (Gyógynövény és Biobolt - 1119 BUDAPEST, Etele út 32/C.) tudunk lehetőséget biztosítani.


Fizetési módok


Jelölje be az Ön által választott opciót az alábbi lehetőségek közül:


 1. BulletFizetési lehetőségek (INGYENES)


 2. Az alábbi fizetési lehetőségeket raktáron lévő, valamint raktáron nem lévő termékek esetén választhatja:


 3. X Banki ELŐREUTALÁS, vagy a BANK PÉNZTÁRÁBAN történő készpénz befizetés, és ezt követően a rendelés futárszolgálat általi HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA.


 4. X Megrendelés előzetes KÉSZPÉNZES kifizetése a bioboltban, és ezt követően a rendelés futárszolgálat általi HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSA.


Egyéb Megjegyzés


Ide az esetleges kérdéseit, kéréseit, és megjegyzéseit írhatja, melyet el szeretne juttatni hozzánk.


            xxxxMegrendelés elküldése Megrendelés TörléseHa valamilyen okból kifolyólag esetleg nem sikerülne elküldenie a weboldalunkon kitöltött űrlapot, egy hagyományos E-mail üzenetben is megküldheti részünkre a szükséges adatokat a rendeles@porthologos.hu címre, vagy Fax-on keresztül is leadhatja megrendelését a 06 1 630 0175 Faxszámra, vagy hívhat minket telefonon a 06 30 9647333 számon. Készséggel állunk minden kedves érdeklődő rendelkezésére.

 

*Amennyiben elektronikus megrendelésének elküldését követő 2 munkanapon belül nem kapna választ megrendelésével kapcsolatban, az csak az elektronikus adatkommunikáció esetleges hibájából eredhet, ilyen esetben kérjük feltétlen hívjon minket telefonon.


Garancia


A COOPER&HUNTER mobil klímák, valamint a NORD párátlanítók 5 év garanciát, az egyéb hasonló termékek 3 év garanciát tartalmaznak.


...Tovább az Energia Átalakítókhoz        Tovább a Víz-Revitalizálókhoz...