PHITALIZER 
Élő Víz-Rendszer
 
 

A Phitalizer Víz-Revitalizáló Típusai
A Phitalizer Víz-Revitalizáló - Élő Víz-Rendszer csövek vörösrézből készülnek. Minden egyes változat belsejében megtalálható antibakteriális vörösréz és természetes tiszta EZÜST, valamint további nemesfémek (pl. 24 karátos tiszta ARANY és EGYATOMOS nemesfémek) lenyomatai. Mindezek segítenek egy kiemelkedően magas energetika és rezgésszint elérésében, és sok más jótékony tulajdonsággal ruházzák fel a vizet, vagy más folyadékokat is.
Első sorban vízvezetékekre való felszerelésre, komplett lakások, vagy akár nagy ipari létesítmények teljes körű ellátására lettek kifejlesztve, mindazonáltal az ettől eltérő igényeket is figyelembe véve, létezik szakember segítsége nélkül CSAPOKRA, ZUHANYCSŐRE, illetve igény esetén más vízkezelő, VÍZSZŰRŐ szerkezetek csövére könnyedén felszerelhető változat, illetve a MOSDÓ, vagy MOSOGATÓ alá, a csap bekötőcsövére szerelhető változat is. Ez utóbbi felszereléshez azonban vízszerelési ismeret is szükséges.


A mobil változatok - a DIREKT elnevezéssel kiegészített változatok kivételével -, tartalmaznak egy belül tiszta ezüst felületű TURBO fejet is, mely még erőteljesebbé teszi a folyadék kvantumörvény generátoron keresztüli átjutását, valamint típustól függő kialakítású egyszeres, vagy többszörös KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR van bennük. A Phitalizer TURBO fej nélküli típusai kisebb fizikai eltéréssel a vízcsőre közvetlenül felszerelhető DIREKT változattal egyeznek meg annyi különbséggel, hogy a vízvezetékre szerelhető változatok kívül nem ezüstözött felületűek.


A Phitalizer minden egyes típusának belsejében lévő KANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR  részét képezi vörösréz, természetes tiszta EZÜST, továbbá 24 karátos tiszta ARANY és EGYATOMOS NEMESFÉMEK lenyomatai.


Mivel többféle KAVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORRÓL van szó, a következő információval szeretnénk a választásban segíteni a rendszer iránt érdeklődők számára:


  1. -A Phitalizer DIREKT és ALPEN XL típusában található egyszeres normál, illetve a QUELLE és ALPEN típusában található egyszeres mini örvénygenerátor rendkívül jó eredményeket biztosít, mely eleve felülmúlja az általánosságban Élő Vízként elfogadott vízminőségeket.


  1. -A WASSERHORN változat a DUPLA, illetve TRIPLA generátorával, a kivitel csúcskategóriáját képviseli. Két egymás után kötött revitalizálónak felel meg, így tudja a lehető legjobban kiteljesíteni az Élő Víz képességeit.


Phitalizer DIREKT

A rendszer elsőként megalkotott, az egész INGATLAN részére TELJES Élő Víz ellátást kínáló változata, mely közvetlenül a bejövő VÍZVEZETÉKRE szerelhető, így nem foglal helyet a csapokon.


Vízszerelő szakember segítségével bármely vele belső keresztmetszetben megegyező FŐ-VÍZVEZETÉKRE, fűtésrendszerre, vagy más rendszerekhez is csatlakoztatható. Segítségével a lakás, ház, társasház, kert, vagy más létesítmény minden pontján Élő Víz folyhat a csapokból és az összes vizes csatlakozásból (pl. mosógép, mosogatógép, mellékhelyiség, fűtésrendszer...)


A belsejében egy KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található. Prémium minőségű menetes vörösöntvény, illetve további forrasztható vörösréz csatlakozók a részét képezik. A végén lévő csatlakozók elfordíthatók, így egyenes, vagy L alakú, illetve U alakú bekötés is kialakítható.


Az átfolyási keresztmetszet osztásos rendszerben tovább bővíthető, így két DIREKT párhuzamos bekötésével dupla átfolyásméret is kialakítható.


Az alábbiakban részletezett csapra szerelhető változatok két, vagy három ciklusos revitalizálást végeznek. Amennyiben a vízvezetékre szerlehető DIREKT változattal is ezt szeretnénk elérni, több DIREKT változat a kívánt ciklusszám szerint egymás után köthető.


Phitalizer KONYHA


A CSAPOKRA szerelhető modell, mely HÁROM kivitelben és jelenleg kétféle felületkezeléssel (EZÜST és NATUR) létezik. Minden KONYHA változat bármely hagyományos CSAP végére könnyedén felszerelhető, szakember igénybevétele nélkül. A csöve 360 fokban elforgatható, így a kívánt irányba állítható. AZ EZÜST változat csöve tiszta EZÜSTTEL bevont vörösrézből készül, fő csatlakozói is tiszta EZÜSTTEL vannak BEVONVA. Az új NATUR változat csöve és fő csatlakozói a DIREKT változathoz hasonlóan BEVONAT MENTESEK.

A KONYHA EZÜST változat tartalmaz egy ezüst bevonatú TURBO örvény fejet is, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot. A NATUR változat nem tartalmaz kívülről ezüst bevonatot, de belül az is ezüstözött.


A QUELLE változat a legrövidebb, ez foglal legkisebb helyet, csak 10 cm-el hosszabbítja meg lefelé a csapot. Egy kitűnő eredményekkel szolgáló MINI KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz, mely a TURBO fejjel együtt egy rövidített KÉT ciklusú revitalizálást hajt végre. Külön jellegzetessége, hogy a mivel NEM tartalmaz vízszűrő perlátort, így a FORRÁSKUTAKHOZ hasonló TERMÉSZETES ÖRVÉNYLŐ módon folyik ki a víz belőle.


Az ALPEN és ALPEN XL változat 12 cm-el, illetve 14 cm-el (XL) hosszabbítja meg lefelé a csapot, így az XL elsődlegesen  magas csapokhoz ajánlott. Az ALPEN változatban egy MINI, az ALPEN XL változatban pedig egy normál méretű, a DIREKT változattal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található, mely a TURBO fejjel együtt KÉT ciklusú revitalizálást végez. Ez a változat a végén egy vízszűrő perlátort tartalmaz, melyből igény esetén a szűrő kivehető, így a QUELLE változathoz hasonló TERMÉSZETES ÖRVÉNYLŐ módon folyik ki a víz belőle.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN a legerőteljesebb revitalizálást végzi HÁROM ciklusban. Ez a szerkezet 12 cm-el hosszabbítja meg lefelé a csapot. KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne, mely a TURBO fejjel együtt HÁRMAS ciklusú EXTRA revitalizálást végez. Ez a változat is a végén egy vízszűrő perlátort tartalmaz, melyből igény esetén a szűrő kivehető, így a QUELLE változathoz hasonló TERMÉSZETES ÖRVÉNYLŐ módon folyik ki a víz belőle.


Phitalizer ZUHANY


A ZUHANYCSŐRE szerelhető modell, mely szintén HÁROM kivitelben létezik. Minden ZUHANY változat bármely fali, vagy csaptelepen lévő ZUHANYCSATLAKOZÁSRA könnyedén felszerelhető, szakember igénybevétele nélkül. A csöve 360 fokban elforgatható, így a kívánt irányba állítható. AZ EZÜST változat csöve tiszta EZÜSTTEL bevont vörösrézből készül, fő csatlakozói is tiszta EZÜSTTEL vannak BEVONVA. Az új NATUR változat csöve és fő csatlakozói a DIREKT változathoz hasonlóan BEVONAT MENTESEK.
A ZUHANY EZÜST változat szintén tartalmaz egy ezüst bevonatú TURBO örvény fejet is, ami elő-energetizálja a vizet és még erőteljesebb örvénymozgásba készteti a folyadékot. A NATUR változat nem tartalmaz kívülről ezüst bevonatot, de belül az is ezüstözött.


KÁDCSAPTELEP ZUHANYCSATLAKOZÓJÁRA szerelve bármely ZUHANY változat esetén, a zuhanytömlő letekerésével a KÁD FELTÖLTÉSÉRE is használható, így A QUELLE változattal megegyező FORRÁSKUTAKHOZ hasonló TERMÉSZETES ÖRVÉNYLŐ vízkifolyást biztosít.


Az ALPEN és ALPEN XL változat 12 cm-el, illetve 14 cm-el (XL) hosszabbítja meg a ZUHANYCSATLAKOZÓT, ami általában nem jelent problémát. Az ALPEN változatban egy MINI, az ALPEN XL változatban pedig egy normál méretű, a DIREKT változattal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN a legerőteljesebb revitalizálást végzi HÁROM ciklusban. Ez a szerkezet is 12 cm-el hosszabbítja meg lefelé a ZUHANYCSATLAKOZÓT. KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne, mely a TURBO fejjel együtt HÁRMAS ciklusú EXTRA revitalizálást végez.


Phitalizer SZŰRŐVITALIZÁLÓ


VÍZSZŰRŐK csövére, vagy DESZTILLÁLÓ készülékez csatlakoztatható változat. Szintén HÁROM kivitelben létezik. Tartozéka a 3/8 colos csatlakozó, de más csatlakozókkal is bővíthető. Ezen változatok csöve kívül nem ezüstözött, hanem natúr vörösréz, és nem tartalmaz TURBO örvény fejet.


Az ALPEN változat kitűnő eredményekkel szolgáló MINI KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz.


Az ALPEN XL változat egy normál méretű, a DIREKT változattal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN a legerőteljesebb revitalizálást végzi ez esetben KÉT ciklusban, mivel KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne.


Phitalizer MOSOGATó/MOSDÓ ALÁ SZERELHETŐ változatok


A Phitalizer ALPEN DIREKT, ALPEN XL DIREKT, és WASSEEHORN DIREKT a MOSDÓ, vagy a MOSOGATÓ ALÁ szerelhető modell.


Két revitalizálót tartalmaz, a hideg és a meleg vízhez külön. Közvetlenül a falból kijövő csapbekötő csatlakozókra szerelhető. Előnye, hogy a pult alatt nem látszik és NEM FOGLAL HELYET A CSAPON. Tartozéka a 3/8 colos csatlakozó, mely a szabványos csapbekötő csatlakozóhoz illeszkedik, de igény esetén, más csatlakozókkal is bővíthető. Ezen változatok csöve kívül nem ezüstözött, hanem natúr vörösréz, és nem tartalmaz TURBO örvény fejet.


Ez a típus egy T elágazás beiktatásával nem csak csap, hanem mosogatógép, vagy mosógép Élő Vízzel történő ellátására is alkalmas. Biztonságos felszereléshez vízszerelésben jártas szakember javasolt.


Az ALPEN változat a legrövidebb, ez foglal legkisebb helyet a fali csatlakozó és a mosdó, vagy konyhapult munkalapja között. Kitűnő eredményekkel szolgáló MINI KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz.


Az ALPEN XL változat egy normál méretű, a DIREKT változattal megegyező felépítésű KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTORT tartalmaz, kicsit nagyobb helyet foglal, ami elsősorban mosdóknál jelenthet problémát, ha közel van a feli csatlakozás a mosdó aljához - bár kiegészítőkkel ez is korrigálható. Igény esetén egy kiegészítő elforduló ívvel a cső 90 fokban elfordítható, így a helyprobléma kiküszöbölhető, vagy helyette az ALPEN, illetve a WASSERHORN változat választható.


A csúcskategóriát képviselő WASSERHORN DIREKT a legerőteljesebb revitalizálást végzi ez esetben KÉT ciklusban, mivel KÉT KVANTUMÖRVÉNY GENERÁTOR található benne. Ez a modell egy köztes méretet képvisel, de igény esetén ez is elfordítható a kiegészítő ívvel, mindazonáltal ez a típus adja a legerőteljesebb EXTRA REVITALIZÁCIÓT.


Bízunk benne, hogy az általunk forgalmazott Phitalizer Élő Víz-Rendszer termékek között mindenki megtalálja a a számára legmegfelelőbb darabot, és megtapasztalja életében az igazi Élő Víz élményét.


A Phitalizerrel kapcsolatos visszajelzések a Vásárlói Levelek menüpontban megtekinthetők.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Phitalizer Víz-Revitalizálók Áraira...

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos