kandináv
lő
íz-
endszerek
 
 

Az Eredeti Víz-Revitalizálók típusai
A különböző típusú és méretű Eredeti Víz-Revitalizáló modellek a konyha, a fürdőszoba, vagy akár a teljes ház, iroda, üzem, gazdaság, vagy település Oxigénnel teli, korlátlan mennyiségű Élő Vízzel történő ellátására alkalmasak.


Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló

A Csapra szerelhető változatA Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül, a csapból kifolyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!


A Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló teljesen ugyanaz, mint a zuhany modell. A különbség mindössze a csatlakozásoknál és a kitűnő minőségű olasz kétállású szórófejben van, mely ennek viszont alaptartozéka.


Miután az Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül iszunk vizet, már mindig csak ezt a vizet akarjuk fogyasztani.
Szintén könnyedén telepíthető akár a fürdőszobai, vagy más csaptelepre is - tiszta, friss, Élő Vizet ihatunk, azzal mosogathatunk, vagy fogat és kezet is moshatunk vele!A Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló rozsdamentes acélból (316) készült, a végén pedig egy magas minőségű kétállású szórófej található a víz irányítása céljából. Egy vízáramlás szabályzó van a revitalizáló belsejébe építve, mely a vizet örvénymozgásra készteti. A víz két folyamra osztva, dupla spirál formában áramlik keresztül az eszközön. Ez egy olyan erős örvény-energia mezőt képez, mely Revitalizálja és Tisztítja a vizet.


Az összes modell könnyen követhető telepítési segédlettel rendelkezik. Külső és belső menetes csapokra egyaránt esztétikusan felszerelhető a mellékelt műanyag menet-átalakító tartozék segítségével.

Amennyiben a Szuper Luxus Konyha Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.


Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló

A Fürdőszobai változatAz Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizálón keresztül, a zuhanyból kifolyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!


Az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizálót a zuhanyfej nélkül szállítjuk. Mindössze a meglévő zuhanyfejet kell leszerelni, majd az  Eredeti Víz-Revitalizálót feltekerni a cső menetére, aztán a revitalizáló másik végére rátekerni a meglévő zuhanyfejet. Másik lehetőség, hogy a zuhany-csaptelepről a zuhany csövét le kell tekerni, és a helyére rátekerni az Eredeti Víz-Revitalizálót, majd annak másik végére pedig a letekert zuhanycsövet kell csatlakoztatni. Az így beüzemelt eszköz segítségével, már bármikor a nap során részesülhet egy új energiát adó zuhanyzásban, vagy fürdőzésben.
Az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló rozsdamentes acélból (316) készült, és rendkívül könnyű telepíteni. Mindössze a már meglévő zuhanyfejhez, vagy a zuhany-csaptelephez kell hozzáerősíteni. A képen látható zuhanyfej a terméknek nem tartozéka. Mi NEM értékesítünk zuhanyfejeket, mivel azzal már a saját igényei szerint, mindenki rendelkezik.Ennek a szerkezetnek is egy vízáramlás szabályzó van a közepében, mely a vizet örvénymozgásra készteti. A víz két folyamra osztva, dupla spirál formában áramlik keresztül az egységen. Ez egy olyan erős örvény-energiamezőt képez, amely a vizet Revitalizálja és Tisztítja.


Amennyiben az Éltető Luxus Zuhany Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.


Revitalizáló Víztisztítóhoz Eredeti Víz-Revitalizáló

Vízszűrők bármely típusáhozElőzetesen már utaltunk arra, hogy miért nem elegendő a fizikai vízszűrő berendezések - és itt az összes szűrési eljárásról van szó - által nyújtott víz minősége.


Bármilyen "tiszta" vizet is kapunk egy fizikai vagy kémiai szűrési eljárás által, a víz akkor is még sajnos "halott" marad, alacsony oxigénszinttel fog rendelkezni, és külön kezelés nélkül, általában savas hatású marad. Nem is beszélve arról, hogy mivel a városaink alatti hosszú csőrendszereken keresztül érkezett el hozzánk, magával hozott mindenféle negatív sugárzásokat és stressz-energiákat, amikkel útja során találkozott, ezek pedig fizikai, vagy kémiai eljárás útján sajnos nem ártalmatlaníthatók. Éppen ezért feltétlenül szükséges, hogy ezektől a negatív sugárzásoktól és stressz-energiáktól mentes Élő Vizet fogyasszunk.


Amikor a víztisztító készülékünkkel megszűrt vizet még átvezetjük egy Eredeti Víz-Revitalizálón, a vízszűrőből kifolyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!


Ez a revitalizáló típus azoknak lett megalkotva, akik bármilyen típusú víztisztító berendezéssel már rendelkeznek otthonukban és azzal együtt szeretnék élvezni a Revitalizált Víz csodálatos hatásait, meg szeretnék óvni egészségüket, valamint környezetünk egészségét.

Az eddigi tapasztalatok szerint, a legkomolyabb fordított ozmózis készülékhez csatlakoztatott Víz-Revitalizálón keresztül kapott víz is még tisztábbá és még ízletesebbé válik, nem beszélve az így kapott Élő Víz testünkre, lelkünkre és szellemünkre kifejtett pozitív hatásáról.

A Revitalizáló Víztisztítóhoz modell a víztisztító műanyag csövére egyszerűen rácsatlakoztatható. Két 3/8 Col és két 1/4 Col méretű műanyag csatlakozóval rendelkezik, így a vastagabb és a vékonyabb csővel rendelkező vízszűrőkhöz is kiválóan illeszkedik.

Ez a termék is könnyen követhető telepítési segédlettel rendelkezik.

Amennyiben a vízszűrőkhöz csatlakoztatható Eredeti Víz-Revitalizáló Víztisztítóhoz termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.


Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló - Vörösréz és Acél Változat

Az Egész Ház vízellátásához

A Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló Vörösréz, ill. Rozsdamentes Acél változatban létezik, 1/2 col, 3/4 col és 1 col keresztmetszetben,col és az egész lakás, ház, vagy egy kisebb társasház Revitalizált Vízzel való ellátására alkalmas.


A Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálón keresztülhaladva, a vízvezetékben folyó a Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!


A Teljes Ház Revitalizálót a bejövő vízvezetékre lehet telepíteni. A vízcsőből egy revitalizáló méretű darabot kell kivágni, és a revitalizálót annak helyére lehet beilleszteni. A Teljes Ház Revitalizálót mindig a méretének megfelelő belső keresztmetszetű csővezetéken lehet alkalmazni (pl. a Teljes Ház Revitalizáló 3/4 col modellt 3/4 col belső keresztmetszetű víz fővezetékre lehet telepíteni).
Ez az eszköz gondját viseli a víznek az egész házban, és természetesen a kertben is. Alkalmazása által az összes vízkifolyásból Élő Víz jöhet, így eljuthat a beépített háztartási gépekbe (mosógép, mosogatógép...) és a mellékhelyiségbe is. Az Eredeti Víz-Revitalizáló megrendelésekor, igény esetén természetesen segítünk lepontosítani a cső beépíthetőségének lehetőségeit.

Az alábbi képen a cső egy részét eltávolítottuk, hogy látható legyen a Teljes Ház Revitalizáló belső része.


A Rozsdamentes Acél változat menetes végződésű, vas csövekhez való, míg a Vörösréz változat forrasztható végződésű, réz és műanyag csövekhez való. Mindkét változatot telepíthetjük bármilyen anyagú vízvezetékre, amennyiben betartjuk az előírásokat: ha fő-vízvezetékünk anyaga eltér az Eredeti Víz-Revitalizáló anyagától, a vízvezetékből kivágott rész mindkét végződésébe létre kell hozni egy toldást műanyag csőből, és a közé kell telepíteni a Réz, vagy az Acél revitalizáló modellt. Ez azért szükséges, hogy megakadályozzuk az eltérő fémek közötti elektrolízis kialakulását.


A Vörösréz revitalizáló szerelése történhet forrasztással, vagy az alábbi képen látható szorítógyűrűs rögzítéssel is.
A nagyobb (Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló) modellek elsősorban ipari, nagyüzemi célra lettek kifejlesztve, de bármilyen felhasználásra alkalmasak lehetnek.


A Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálók 1/2”, 3/4”, és 1” változatai az alábbi képen láthatók.
Amennyiben a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.


Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló Modellek

Nagyméretű csövekhez, vagy Üzemi felhasználásra


Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizáló nagyméretű változatai, így az 1,5 col, 2 col, 3 col, és 4 col, vagy igény szerint akár még nagyobb keresztmetszetben  is létezik, és egy nagyobb társasház, üzem, szálloda, fürdő, termőföld, kórház, település stb. Revitalizált Vízzel történő ellátására alkalmas.


Az Ipari Eredeti Víz-Revitalizálón keresztülhaladva, a vízvezetékben folyó Víz teljes mértékben mentesül az egészségünkre káros energiáktól. Felélénkül, energetizálttá, természetes oxigénnel telítetté - ami a sejtek megfelelő működéséhez elengedhetetlen -, lúgos hatásúvá és újra "ÉLŐVÉ" válik, valamint visszakapja természetes képességeit, ahogyan az öntisztulást is. Az így Energetizált Víz, minket is képessé válik feltölteni energiával, és képes kitisztítani belőlünk a szennyeződéseket fizikai és frekvenciális szinten egyaránt! Mindezek után pedig, visszajutva a csatorna-rendszerekbe, majd így a környezetbe, - mivel a Revitalizált Víz revitalizált MARAD - tovább tudja végezni Tisztító és Revitalizáló folyamatát, így Környezetünk is egyre Tisztábbá és Energetizáltabbá válik!


Ezek a különböző nagyméretű modellek, elsősorban ipari használatra lettek kifejlesztve, de nagyobb házak, esetleg társasházak vízvezeték-rendszerére is tökéletesen felszerelhetők.Létezik rozsdamentes acélból és vörösrézből is. Amennyiben kisebb méretű revitalizálóra van szükségünk, akkor a Teljes Ház Eredeti Víz-Revitalizálót tudjuk alkalmazni. Hogy melyik revitalizálót alkalmazzuk, azt a vízvezeték anyaga és mérete határozza meg. Hogy réz, vagy acél csövet kell-e használunk, azt pedig a meglévő vízvezeték anyaga és szerelhetősége határozza meg. A rézből készült revitalizálókat forrasztással, míg az acélból készült revitalizálókat menetes rögzítéssel lehet a meglévő fő-vezetékhez csatlakoztatni. A rozsdamentes acél kivitelű revitalizálók elsősorban olyan létesítmények (pl. tejüzemek) számára lettek kifejlesztve, ahol előírás a rozsdamentes csővezeték alkalmazása.

Az alábbi felsorolásban olyan ipari lehetőségeket gyűjtöttünk össze, melyek jelentős előnyöket élvezhetnek Eredeti Víz-Revitalizálók alkalmazása során:

 1. BulletSzupermarketek és bárki, aki friss termékekkel dolgozik (alkalmazhat revitalizálóval felszerelt párásítórendszert);

 2. BulletÜvegházak és Kertészetek;

 3. BulletTermőföldek Öntözése;

 4. BulletGazdaságok, beleértve a tanyagazdaságokat is;

 5. BulletArany- és Ezüstfeldolgozó ipar;

 6. BulletKórházak és Gondozó Otthonok;

 7. BulletVízpalackozó Üzemek;

 8. BulletVíz és Szennyvíztisztító Telepek;

 9. BulletTejüzemi Vállalatok;

 10. BulletPékségek és Cukrászüzemek;

 11. BulletBio- és Hagyományos Élelmiszer-gyártók;

 12. BulletBio-Zöldség és Gyümölcslevek gyártói;

 13. BulletKonzerváló üzemek;

 14. BulletVegetáriánus és Hagyományos Éttermek;

 15. BulletSzállodák és Apartmanok;

 16. BulletFitnessz és Wellnessz-központok;

 17. BulletFürdőhelyek és Uszodák;

 18. BulletTermészetgyógyász Központok;

 19. BulletTermészetes alapú BIO Tisztító- és Illatszer-gyártók;

 20. BulletÚjrahasznosító telepek.


Az ipari falhasználás előnyei részletesebben az IPARI FELHASZNÁLÁS menüpontban olvashatók.


Amennyiben az Ipari Eredeti Víz-Revitalizáló termékünk elnyerte tetszését, a RENDELÉS ÉS ÁRAK menüpont alatti instrukciók szerint tudja azt megvásárolni.

További információkkal kapcsolatban, várjuk szíves érdeklődését a
KAPCSOLAT menüpont alatt megadott elérhetőségeinken.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Következő Oldalra...

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos