és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 
 

Negatív és Pozitív Energiák a környezetünkben
Káros Sugárzások és egyéb Hatások


Különféle tanulmányok szerint, jelentős mértékű terhelés éri manapság a lakosságot elektromágneses sugárzás formájában. Ilyenek a mikrohullámú antennák, mobiltelefonok, és olyan otthoni eszközök, mint a vezeték nélküli telefonok és a vezeték nélküli internet. További hatások érkeznek a föld alól is, melyek egy része káros hatással lehet az egészségre.


A földben húzódó energiavonalak magukban tartalmazzák a Hartmann rácsot, a Curry hálózatot, és a földalatti vízereket is. Ezek lehetnek pozitív, és negatív hatásúak is. Bizonyos statisztikák szerint, az utóbbi időkben ezen sugárzások negatív energiái is rendkívüli módon megnövekedtek, és ez is egyik oka lehet egészségi problémáink megszaporodásának.


Egy harmadik káros forrás pedig a környezetszennyezés, elsődlegesen a légkörbe jutó toxikus anyagok, melyek sajnos egyes táplálékokban is már megtalálhatók.


Elektromágneses (EMF) sugárzások


A többlakásos házakban, vagy irodákban használt saját DECT telefon és vezeték nélküli (WiFi, Bluetooth...) összeköttetésű elektronikai rendszereink, vezeték nélküli számítógép kiegészítőink, valamint a több irányból is körülöttünk lévő szomszédaink eszközeinek a kisugárzása gyakran a legerősebb, ami akkor is hatással van ránk, ha mi egyáltalán nem használunk ilyeneket. Ráadásul a felső szinti lakások még inkább ki vannak téve a tetőn, vagy közeli épületen elhelyezett rádiótornyok (TV, rádió, mikrohullám...) erőteljes sugárzásának. Egy katonai létesítmény, repülőtér, elektromos létesítmények, kórházak, stb. közelében is jelentős mértékű sugárzás tapasztalható. Sajnos mindenütt ki vagyunk téve sugárforrásoknak. Utazás során a vonat, villamos, metró, vagy akár saját autónk is bocsát ki negatív sugárzást magából, de egy bevásárlóközpontban, vagy étteremben is jelentős mértékű sugárterhelésnek lehetünk kitéve az ottani világítótestekből, és az ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatásból eredően.


Minden életfolyamat a növényekben, állatokban és emberekben, elektromágneses rezgéseken alapszik. Minden sejt és minden szerv küld és fogad elektromágneses rezgéseket, így állandóan válaszol a természetes és a mesterséges elektromágneses mezőkre egyaránt. A bioelektromagnetikus folyamatok a test sejtjeiben nagyon érzékenyen reagálnak a folyamatos sugárterhelésre, ez megzavarja a sejtek normális működését, ami előbb-utóbb egészségi problémákhoz vezethet. Sajnos az ilyen jellegű terhelést még mindig jelentős mértékben alábecsülik. A villanyvezetékek, rádiórendszerek, monitorok, a különféle háztartási készülékek, energiatakarékos kompakt izzók, és neoncsövek is egy elektromágneses hullámokból és mezőkből álló láthatatlan ködöt (elektroszmogot)  bocsátanak ki magukból.


Geopatikus sugárzások (Földsugárzások)


A Curry vonalak egy természetes eredetű elektromosan töltött rácshálózat. Átlósan futnak át a pólusokon. A vonalak önmagukban nem jelentenek problémát, csak azok a pontok, ahol metszik egymást. Dr. Curry tanulmánya szerint, az ezen pontokon kialakult töltés egészségileg legyengült sejtek megnövekedésének lehetőségéhez, vagy gyulladásokhoz vezethet. Másik ilyen hálózat a Hartmann Rács, ami Észak-Dél és Kelet-Nyugat irányban futó, töltéssel rendelkező vonalakból áll, és ezek kereszteződései is lehetséges egészségi problémák forrásai. Egy másik Geomagnetikus folyam a földkéregből sugárzik, ami bolygónk belső Geomagnetikus áramlataival van kapcsolatban. Amikor kettő, vagy több ilyen folyam kereszteződik, a sugárzás képes egy igen veszélyes szintet is elérni. Amikor mindez még egy Curry, vagy egy Hartmann hálózattal is keveredik, krónikus egészségromlás történhet.


Az emberek feszültek ezektől a sugárzásoktól, és folyamatosan az egyensúlyból kibillenve élnek, ami a sav/bázis (PH, vagy Bázikus) egyensúly felborulását is eredményezheti. Ilyenkor az ásványok és a vitaminok, de különösképpen a nyomelemek beépülése a szervezetbe, rendkívül gyengén működik.


A Negatív Energiák csökkentésének fontossága


Amikor bármilyen élő szervezetet folyamatos negatív impulzusok érik, legyen az földsugárzás, elektroszmog, vagy akár negatív gondolatok is, az nehezen képes megfelelő módon ellátni feladatait, az egyensúly felborul, és egészségromlás következik, ami előbb utóbb fizikai és mentális szinten is megmutatkozik elváltozások és betegségek formájában. Ezek helyreállítása pedig ilyenkor már sokkal több időt, energiát, és türelmet vesz igénybe, mint az, hogy már jó előre kiküszöböljük az ilyen jellegű elváltozások kialakulásához hozzájáruló negatív tényezők jelentős részét.


A negatív energiák, interferenciák kiküszöbölése, vagy legalább viszonylag alacsony szintre szorítása, mindennapi életünk jobbá tételét segítheti elő, és ebben nyújthatnak segítséget az Energia Átalakító, az Elektroszmog Árnyékoló, és a Víz-Revitalizáló eszközeink, melyek alkalmazása a bolygó teljes élővilágára jótékony hatással bír.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Következő Oldalra...

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos