és Energia Átalakítók
Élő Víz Rendszerek
 
 
 

Milyen Vizet iszunk?
"A Víz képes rá, hogy emberek nélkül létezzen,

de az emberek víz nélkül, csak pár napig tudnak életben maradni."


A víz minden élet alapja ezen a bolygón. Az emberi test kb. 75%-ban vizet tartalmaz, az agynak 85%-a víz. Testünkben minden sejtünk funkcionálása a víztől függ. Számos rendellenességet a nem elegendő mennyiségű, ráadásul egészségtelen víz fogyasztása okoz. Szükségünk van napi vízszállításra, mivel azt csupán táplálékbevitellel nem tudjuk testünkben fenntartani.


Nem csak a minősége fontos annak a víznek melyet elfogyasztunk, hanem az is, hogy iszunk-e belőle elegendő mennyiséget. Az emberek 75%-a krónikusan dehidratált, vagyis vízhiányos.

 A Víz Információtároló képessége


A víz képes tárolni és szétosztani információt, különösképpen fotonokat. A biofotonok olyan gyenge elektromágneses hullámok, melyek a színskála látható tartományába esnek - más szóval: a fény alkotórészecskéi (energia/információ). A növények, az állatok, valamint az emberi lények összes élő sejtje biofotonokat sugároz ki magából, ami csak egy különleges felszerelés segítségével látható. A beteg és az egészséges sejtek teljesen ugyanolyanok, de nagyon eltérő biofoton-kibocsátással rendelkeznek.


A mi sejtjeink 75-85%-a víz. Így sejtjeink szintén bocsátanak ki magukból olyan biofotonokat, melyek az élethez szükséges folyamatokat irányítják. A DNS, minden élő sejt közepében, vízzel körülvéve rejtőzik. A DNS instrukciókat tartalmaz arról, ahogyan a sejt fény/energia formában képes működni, és másolatot készíteni a körülötte lévő vízen keresztül, ugyanis a víz tárolja és osztja szét az ÖSSZES érkező információt. Az energia, a mi sejtközpontunkból, a DNS-ünkből, a testünkben lévő vízen keresztül terjed ki fokozatosan az egész testre, még a fizikai testünkön is túlra, az Aura és a Biofizikai mezőnkbe, majd a körülöttünk lévő levegő vízmolekuláiba. Így lép kölcsönhatásba és kommunikál energiamezőnk mindennel körülöttünk.


Amikor testvizünk olyan dolgokból tárol el magában energiát, mint a kémiailag előállított toxikus (mérgező) vegyszerek, adalékanyagok, féregirtó szerek, vagy különféle frekvenciális források, mint elektromágneses mezők, a mobiltelefonok és azok mikrohullámú adótornyai, vagy más emberek energiái stb., akkor ez a kiegyensúlyozatlan energia megkezdi eltorzítani, módosítani, vagy összezavarni a DNS-ünk által kibocsátott kiegyensúlyozott fényt (vagy információt), valamint azt az információt, hogy a sejtjeink hogyan viselkedjenek, hogyan készítsenek másolatot magukról stb. Amikor energiamezőink hátrányos módon megváltozott, az fizikai rendellenességek, betegségek formájában mutatkozik. A víz tárolja és osztja meg az egészséges, ÉS az egészségtelen energiákat - információt/memóriát - MINDEN életformával. Számos kultúra, akárcsak az Észak-Amerikai Bennszülöttek, mindig is tudták, hogy a víz Élő tudatossággal rendelkezik, és egy szent része Isten teremtésének: az Anyaföldnek.


Jól látható, hogy a testünkben lévő víz minősége jelentős szerepet játszik fizikai egészségünkben és szellemi tökéletességünkben.


A Víz eredetileg Él


A víz él, amikor azt természetes környezetében találjuk. Felhasználását annak mélyebb megértése nélkül végezzük, hogy mi is a víz valójában, és különböző módokon rontjuk le minőségét:


  1. BulletÁtpumpáljuk több kilométer hosszú keskeny egyenes csővezetékeken;

  2. BulletMagas nyomású turbinapumpákat alkalmazunk;

  3. BulletRengeteg 90 fokban történő elfordulásra, erőteljes irányváltásra kényszerítjük a csővezetékeink sarokcsöveiben.


  4. Mindez a Víz számára a következőt eredményezi:


  5. BulletElveszíti Életerejét;

  6. BulletElveszíti öntisztító képességét;

  7. BulletVédtelenné válik a baktériumokkal és vírusokkal szemben;

  8. BulletElveszti azt a szabadságát, hogy ösztönösen spirálokban és örvényekben haladhasson.


Ennek eredményeképpen, a víz "halottá, lustává" válik, főleg amint baktériumok telepednek meg a csővezetékben. Ilyenkor klórt adnak hozzá, ami a legtöbb baktériumot - minden rosszat és jót egyaránt!!! - elpusztít a vízben, és természetesen bennünk is, mikor azt elfogyasszuk, abban fürdünk, vagy zuhanyzunk.Richard C. Sweeting, MD bővebben ír erről:


"Amikor a Klór kapcsolatba kerül a szerves anyaggal, vajon feloldódik-e a vízben, vagy esetleg sok különböző halogenidált vegyületet formál a beleinkben? A legtöbb kutató orvos úgy hiszi, hogy mindez biztonságos, de mi most keményen megtanuljuk azt, amit mindig is gondoltunk, hogy amikor ilyen módszerekkel akadályozunk meg egy betegséget, meg is teremtünk vele egy másikat."

Callum Coats, a Living Energies (Élő Energiák) könyv szerzője azt állítja, hogy: "A vízkezelés jelenlegi módszerei megölik a vizet, mely végül elpusztítja azokat az organizmusokat is, melyek folyamatos vízivásra kényszerítenének minket. Így valójában, amikor klórozott vizet iszunk, akkor sterilizáljuk vérünket, és ez által készítjük elő magunkat betegségek támadásának."

A víz biztonságos fogyaszthatósága érdekében a vizet fel kell éleszteni ahhoz, hogy ártalmatlanítani tudja magában a káros anyagokat és a káros frekvenciákat.


...Vissza az Előző Oldalra                Tovább a Következő Oldalra...

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos