és Elektroszmog elleni Védelem
Élő Víz-Rendszerek
 
BEVEZETŐ • EREDETI VÍZ-REVITALIZÁLÓ • PHITALIZER VÍZ-REVITALIZÁLÓ
REVITALIZÁLÓ SPIRÁL • ENERGIA ÁTALAKÍTÓK • ELEKTROSZMOG VÉDELEM
VÁSÁRLÓI LEVELEK • KUTATÁSOK • IPARI FELHASZNÁLÁS • GALÉRIA
TERMÉKEK • RENDELÉS ÉS ÁRAK • KAPCSOLAT
 

Szeretettel köszöntjük kedves látogató!


LEPJE MEG családját ÉRTÉKES és HASZNOS KÖRNYEZETBARÁT eszközökkel...

Most akár 24% KEDVEZMÉNNYEL és EXTRA KUPONNAL VÁSÁROLHAT!

Az oldalon keresztül segítséget kívánunk nyújtani mindazok számára, akik egy tisztább, egészségesebb, boldogabb, és szeretettel telibb életet kívánnak élni.

 

Szándékunkban áll olyan információkat megosztani Önökkel, melyek révén egészséges, tiszta környezetet tudunk teremteni a Földbolygó, és a rajta lévő élőlények számára. Mindennapjaink problémái közé tartozik, hogy bizonyos létfontosságú információk létezéséről nem is tudunk. Ezen az oldalon olyan termékeket, szolgáltatásokat, és információkat teszünk közzé, melyek nemcsak személyes életünket, hanem a körülöttünk élőkét is képesek megváltoztatni, jobb irányba terelni, és környezetünk fizikai, valamint energetikai megtisztulásához is hozzájárulnak. Az általunk ajánlott eszközök pozitív hatással lehetnek életünkre, ez által a körülöttünk élőkére, illetve a növényvilág és az állatvilág lakóira, a természet elemeire, az ásványok birodalmára egyaránt.


Képesek lehetünk mindennapi életünk megváltoztatására, egészségünk helyreállítására és fenntartására, a vágyott harmónia, jólétünk és bőségünk megteremtésére. Ha kedvet érez hozzá, oldalunkon keresztül többet is megtudhat minderről.


Élő Víz-Rendszerek
Eredeti Víz-Revitalizáló - Skandináv Élő Víz-Rendszerek


A Skandináv Élő Víz-Rendszerek egy forradalmian új, a természet ősi elvein alapuló vízkezelési eljárást nyújt a világ számára.

Ez a rendszer a természet azon elveit alkalmazza, melyek képesek vizünket élővé és energetizálttá alakítani. Ez a csodálatos felélesztett víz visszakapja eredetileg természetes életenergiáját, öntisztító képességeit, természetes oxigénszintjét.


Rendkívül jótékonyan hat minden élő szervezetre (emberek, állatok, növények...), és magára a környezetünkre is. CSAPRA, ZUHANYRA, VÍZSZŰRŐRE, és közvetlenül VÍZVEZETÉKRE szerelhető kivitelben is létezik. Társasházak, egyéb létesítmények, nagy ipari területek vizének revitalizálására is alkalmas.


Revitalizáló Spirál - Élő Víz-Rendszer


A Revitalizáló Spirál termékek hasonló természeti elveken működő, rendkívül költségkímélő és mobil revitalizáló eszközök. A Revitalizáló Spiráltölcsérrel energetizálhatjuk vizünket, vagy bármilyen italunkat, mivel
nem csak víz, hanem bármilyen folyadék átfolyatható rajta.


Bármilyen rendszer kiegészítőjeként, és önmagában is megállja a helyét. Ráadásul ARANYOZOTT formában is létezik. Már CSAPRA és ZUHANYRA szerelhető kivitelben is kapható, ami jelentősen hozzájárul a nagy sikerű Revitalizáló Spiráltölcsér jóval kényelmesebb mindennapi használatához.


Phitalizer - Élő Víz-Rendszer


A Phitalizer Víz-Revitalizáló rendszer többszintű ősi geometriai mintázaton, és különleges minőségű finom-energiákon alapul. A szerkezetben lévő kvantumörvény generátor képes visszaadni a rajta átvezetett víz számára azon eredeti képességeket, mellyel természetes tiszta állapotában még rendelkezett.


A víz FELÉLED, a benne lévő ÉLETENERGIA és OXIGÉN szintje megemelkedik, PH értéke és KRISTÁLYSZERKEZETE  rendeződik. A Phitalizer egyszerre több vízkezelő elvet és energetikát alkalmaz. Különleges geometriában áramoltatja a vizet, és az alkalmazott nemesfémek energetikája többszörösére emeli a felélesztett víz minőségét és kifinomultságát. A víz egy tisztító, antibakteriális képességekkel rendelkező Élő Vízzé válik és segíti a méregtelenítési fonkciókat. A Phitalizer számos kivitelben készül. Létezik VÍZVEZETÉKRE, CSAPRA, ZUHANYRA, VÍZSZŰRŐKHÖZ szerelhető, illetve IPARI változatban is.Pozitív Energiák

Vízér, Földugárzás, és Elektroszmog elleni Védelem
Energia Átalakítók


Az Energia Átalakítók átalakítják a negatív energiákat, visszaállítják a negatív és pozitív energiák természetes egyensúlyát, semlegesítik a negatív interferenciákat, illetve az elektroszmog minden fajtáját is.


A szerkezetek önmagukban, és az Élő Víz  kiegészítőiként is kitűnően alkalmazhatók. Egy külső energiaburkot képezve, rendkívül erős védelemmel szolgálnak a környezetünkben előforduló negatív energiákkal (földsugárzások, vízerek, negatív frekvenciák, elektroszmog, éterikus, asztrális stb...) szemben. Több kivitelben léteznek, a különböző felhasználási igények szerint.


Nagyfrekvenciás Elektroszmog Árnyékolók


Termékeink között vannak olyan fémezett anyagok, melyek műszerekkel kimutatható fizikai szinten képesek a nagyfrekvenciás mikrohullám sugárzások csökkentésére, vagy  akár megszüntetésére is.


Ezek elektroszmog-védelem céljából gyártott fémezett textíliák, illetve fémszövet termékek. Jelentős mértékben képesek visszaverni a nem kívánt mikrohullám sugárzásokat, pl. a házak tetején elhelyezett mobilantennák, adók sugárzásait, illetve lehetőséget biztosítanak teljesen jelmentes szobák kialakítására is. Termékeink között rézlepedőnek, vagy elektroszmog-mentesítő szúnyogháló kialakítására  alkalmas anyagok is megtalálhatók.
Termékeinkkel lehetőségeket kínálunk életkörülményeink pozitív megváltoztatásához. Azonban mindenkinek magának kell megélni személyes változásainak körülményeit. Az eddigi több mint 20 éves tapasztalatok alapján, biztosak vagyunk benne, hogy ezek az eszközök és információk pozitív töltésük által képesek pozitív megoldásokat nyújtani mindannyiunk számára. Az Élő Víz-Rendszer termékek egy belső, az Élő Vizet remekül kiegészítő Energia Átalakítók, pedig egy külső energetikai védelemmel szolgálnak.


***Termékeink a teljes értékű vegyes étrendet, az egészséges életmódot, és a hagyományos orvoslást nem helyettesítik. Valamint nem kívánunk jogot formálni egyik termékünkkel kapcsolatban sem arra, hogy azok gyógyhatásúak lennének. Azonban örömmel fogadjuk vásárlóink visszajelzéseit, és bátorítunk mindenkit, hogy kövessék figyelemmel személyes tapasztalataikat. Nagyra becsüljük a visszajelzéseket Önöktől. Amennyiben úgy érzi, hogy szeretné másokkal is megosztani tapasztalatait a termékekkel kapcsolatban, nagy örömmel fogadjuk.


További eszközök
Az alábbi termékek forgalmazásával szeretnénk segíteni abban, hogy vásárlóinknak ne kelljen átmenni felesleges csalódásokon, és nem utolsó sorban kiadásokon, a hasonló, de mégsem megfelelő eszközök megvásárlása által.


Környezetbarát és Minőségi Elektromos Fűtés


A környezettudatosság és fenntarthatóság tekintetében az elektromos árammal - megújuló energiaforrásból is előállítható - üzemeltethető fűtési eszközök tekinthetők legkorszerűbbnek,   legkényelmesebbnek, és legbiztonságosabbnak. Kínálatunkban AZONNAL BEÜZEMELHETŐ, magas minőségű, és az általános forgalomban lévő fűtőpanelekhez képest komplexebb kivitelű, vagyis NAGY BELMAGASSÁGÚ HELYEKEN IS
kedvezően üzemeltethető, kizárólag hangtalanul és HATÉKONYAN működő Elektromos Fűtőpanelek is megtalálhatók, melyek segítségével egy költséges, régi technológiájú gázüzemű fütésrendszer (konvektor, cirkórendszer, gázégő), vagy olajfűtés bármikor és azonnali beüzemelhetőséggel kiváltható, vagy kiegészíthető. A választékban  megtalálható elektromos BELTÉRI  FŰTŐPANELEK, TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ panelek is. 


A kínálatunkban szereplő fűtőpanelek olyan konvektorok, melyek magas minőségú precíz és hangtalan termosztátokkal vannak felszerelve. A panelek NORMÁL konvekciós, illetve még komolyabb kombinált kivitelű HŐT SUGÁRZÓ, valamint teljes HŐTÁROLÓS változatban is elérhetők, és biztos szervizháttérrel rendelkeznek. Nincs szükség kivezetésre, kéménybélelésre, falbontásra, engedélyeztetésre, csak megfelelő áramellátásra és vezetlkelése, mely bármely más fűtési formához képest MINIMÁLIS RÁFORDÍTÁSI KÖLTSÉGEKKEL kivitelezhető, magas kényelmi szintet képvisel és biztonságosan üzemeltethető.

Az Élő Víz-Rendszerek, Térharmonizálók, Elektroszmog Védelem Jelentősége


Joggal kérdezhetnénk, hogy miért van olyan sok ember, aki nem tud kilépni a mindennapok általános problémáiból? Mert nem tudják, hogy léteznek erre eszközök, információk. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nekünk nem kell tennünk semmit a változás érdekében, de ezek az eszközök képesek segíteni abban, hogy megtegyük az első lépést, majd a további lépéseket úgy, hogy a helyes útra térjünk, amennyiben tényleg azt akarjuk. Sokan félnek a változástól, pedig ha tudnák, hogy egy sokkal jobb élet várhat rájuk, ha van bátorságuk meglépni bizonyos változásokat életük terén, akkor nem haboznának.


Miért fontos a víz Felélesztése?


Ahogyan a víz városaink alatt halad, a geopatikus zónákból (negatív földsugárzás), és különösképpen az elektromágneses mezőkből (EMF), különböző stressz-energiákat vesz fel és hordoz magával, melyet a víz elfogyasztásakor szervezetünk is képes átvenni. Az Élő Víz ártalmatlanítani  tudja az ilyen zavaró frekvenciákat is.


A víz természetének mélyebb megértése feltárja számunkra, hogy a nagynyomású turbinapumpákat alkalmazó, a víz számára természetellenes vízmű rendszereken keresztül, a víz természetellenes haladási irányt kénytelen felvenni, majd a hosszú csővezetékeken történő keresztülhaladásra kényszerített víz jelentős mértékben károsodik. A könyökcsövekben pedig számára természetellenes 90 fokos erőteljes elfordulásra kényszerül. Nem csoda, hogy a víz életenergiája legyengül, áporodottá válik, és fogékony lesz a baktériumok elszaporodására is. Hát ez az, amit az általunk forgalmazott Élő Víz-Rendszerek a legcsodásabb módon ellensúlyozni képesek!

Az Élő Víz előnyei


Élő Víz-Rendszer termékeink lehetőséget kínálnak testi, lelki, szellemi életminőségünk tökéletesítésére, valamint a testünkben felhalmozódott káros anyagok kiürítésére egyaránt. Nemcsak jobban nézhetünk ki, hanem jobban is érezhetjük magunkat, sokkal energikusabbá, élet igenlőbbé, egészségesebbé is válhatunk általa! Ez a revitalizált víz még használata után is élő marad, és a természetbe visszajutva, előnyös hatással lesz még a környezetre is, mivel az Élő Víz rendkívül jó hatással van a szennyvízre, valamint a kerti növények locsolásakor igazi friss esőillat járja át a kertet.


A víz, melyet nap mint nap megiszunk (legyen az palackozott, vagy szűrt) valójában "halott". Élő Víz-Rendszereink "felélesztik" a vizet újra. Ez távol meghaladja azt, amit bármilyen vízszűrő, desztilláló, vagy akár fordított ozmózisos víztisztító rendszer tenni képes. Az Élő Víz természetes oxigént szállít a sejtekhez, és segít eltávolítani a mérgeket a szervezetünkből, valamint tökéletesíti a tápanyagok beépülését.


A általunk kínált Víz-Revitalizáló eszközökkel felélesztett víz néhány fontos hatása a sok közül a következő:


 1. BulletA természetes állapotába visszajuttatott víz azonnal felszívódik a testben anélkül, hogy előbb még meg kellene "emészteni", így nem lötyög a gyomorban, az íze kellemessé válik, és energiával tölti fel a testet.

 2. BulletEmelkedik a víz oxigén tartalma, harmonizálódik PH értéke, ami fontos a sejtek megfelelő működéséhez.

 3. BulletA baktériumok megtelepedése a vízben, valamint a vízzel kölcsönhatásba kerülő helyeken is sokkal nehezebbé, vagy lehetetlenné válik.

 4. BulletA káros anyagok (nehézfémek, féregirtó szerek, műtrágya, különféle vegyi anyagok, nitrátok, klór, gyógyszer és hormonmaradványok...) polaritása megfordul, és kiürülnek a szervezetből.

 5. BulletA víz által felvett negatív energiák (káros anyagok frekvenciális lenyomatai, földsugárzások, mikrohullámú és elektromágneses sugárzások, vízerek, adótornyok sugárzásai...) ártalmatlanokká válnak.
Miért fontos a negatív energiák Pozitívvá alakítása?


Minden elektromos eszköz, de főleg a vezeték nélküli eszközeink és az elektromos szerkezeteink,  valamint bizonyos földből érkező sugárzások negatív energiákat gerjesztenek, melyek káros hatással vannak az élő szervezetekre. Amikor a szervezetet negatív energiák érik, a DNS és sejtjeink hibásan működnek, ami jelentős egészségromlással is végződhet. Negatív közegben ugyanis nem képes a szervezet önmagát regenerálni, így még egy egészséges ember, növény, vagy állat szervezete is rendszeres negatív sugárzásban legyengül, és nem képes ellátni megfelelő funkcióit.


Az Energia Átalakítók előnyei


Fontos tehát a negatív energiák megszüntetése, vagy pozitívvá alakítása. Ennek megvalósítására alkalmasak az Energia Átalakító eszközeink, melyek a negatív energiákat nem csak megszüntetik, hanem az élő szervezetek számára pozitív, tápláló, jótékony energiává képesek alakítani. Egy pozitív közegben a szervezet megfelelően működik, és ha káros hatások is érik, sokkal könnyebben tudja azok hatását leküzdeni. Bizonyított tény továbbá, hogy egy pozitív közegben sokkal kisebb az esetleges szerencsétlenségek esélye, vagy azok mértéke. Így mindenképpen előnyös, ha sikerül a negatív energiákat kiküszöbölni. Energia Átalakító termékeink komplett védelmet nyújtanak az összes negatív energia fajta ellen, vagyis nem csak az elektroszmog, földsugárzás és vízerek ellen, hanem az esetleges negatív pszichés behatásokra is.


A általunk kínált Energia Átalakító eszközök néhány fontos hatása a sok közül a következő:


 1. BulletKellemesebb közeg, jobb hangulat.

 2. BulletJobb kapcsolatok, nézeteltérések lecsökkenése, vagy megszűnése.

 3. BulletPihentetőbb, nyugodtabb alvás.

 4. BulletFélelemérzet, depresszió, pszichés problémák lecsökkenése, vagy megszűnése.

 5. BulletKiegyensúlyozottabb, nyugodtabb viselkedés.

 6. BulletNövények szebb növekedése.


Tovább a Következő Oldalra...

 
“Vizetek az élet elixírje, és tiszta állapotban képes lenne átváltoztatni testeteket... képes lenne visszajuttatni 
az életerőt mindenbe, minden egyes sejtbe... képes tökéletes fizikumot biztosítani...” - Mikos